Hava Durumu

Bursaspor'da şok gelişme: Bu kadarı da artık ayıp!

Bursaspor’da Menemen maçı öncesi kadro kurulmaya çalışırken, takımın yabancılarından bir kısmı ve tecrübeliler ortaya çıktı. Özlüce’ye gelen söz konusu oyuncular idmana katılmıyor. Yönetim oyunculara yaptırımda bulunamıyor. İdmana çıkmayan oyuncular yarınki maçta takımdaki yerlerini alamayacak. Tesiste oldukları için de ceza uygulanmayacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2022 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2022 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da şok gelişme: Bu kadarı da artık ayıp!

Bursaspor’da antrenmana katılmayan oyuncular yönetimi ve teknik ekibi çileden çıkarmak için her yolu deniyor. 

ELLERİ KOLLARI BAĞLANDI

TFF 2. Lig’e düşen Bursaspor’da tam anlamıyla şark kurnazlığı ve akıl oyunu yaşanıyor. Bilindiği gibi Bandırmaspor maçının sonrasında stat dışı ve Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yaşananlar nedeniyle yabancı futbolcular ve takımın tecrübelileri sırra kadem basmıştı. Gelen tepkiler nedeniyle ortalarda görünmeyen farklı şehirlere giden söz konusu oyuncuların bir kısmı Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne ayakbastı. Ancak bu futbolcular tesise gelmelerine rağmen takımın antrenmanına katılmıyor. Bu durum yönetimin ve teknik heyetin eline kolunu bağlıyor. 

NOTER TESPİTİ YAPTIRILIYOR

Yönetim tesise gelip takımın antrenmanına çıkmayan oyuncular için her hangi bir yaptırımda bulunamıyor. Bu futbolcular idmana çıkmadıklarından maç kadrosunda yer almayacak. Özlüce’ye gelerek antrenmana çıkmayan oyuncuların Namık Alaskarov, Enver Cenk Şahin, Joao Pedro, Hasan Ayaroğlu, İsmail Yüksek, Kubilay Sönmez ve Mehmet Erdem Uğurlu oldukları bildirildi. Tesise gelmeyen ve antrenmana çıkmayan diğer oyuncular için noter tespiti yapılıyor. Tutulan zabıtlar oyuncuların sözleşmelerinin feshi sırasında delil olarak kullanılacak. 

Mustafa Er yarın ki maçta U19 ve U17 takviyeli takımı sahaya sürecek

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.