Hava Durumu

Bursaspor'da transfer tahtası birinci öncelik

Bursaspor’da yönetim transfer tahtasının açılması için gerekli adımları atmayı kararlaştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor'da transfer tahtası birinci öncelik

Sinan Bür ve ekibi bu konuda Ömer Furkan Banaz döneminde yapılan çalışmalardan faydalanacak. Bütçeyi belirleyecek yönetim finans kaynağı çalışmalara başlayacak. Tahta açıldığı takdirde yeni sezonda oynanılacak lige göre takım kurulacak.

 YÖNETİMİN BİRİNCİ HEDEFİ

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligin dibine demir atan ve kümede kalma savaşı veren Bursaspor’da yönetim gelecek planlamasında transfer tahtasının açılmasını birinci öncelik olarak belirledi. Çalışmalarını bu doğrultuda yapma kararı alan Sinan Bür başkanlığındaki Bursaspor Yönetimi, somut adımları atmaya hazırlanıyor. Yönetim ilk olarak Ömer Furkan Banaz döneminde transfer tahtasının açılmasıyla ilgili yapılan çalışmaların ne durumda olduğunu araştıracak. Bursaspor Yönetimi bu konuda dönemin futbol şube sorumlusu Mehmet Zahit Yanar’dan destek alacak.

YANAR BİLGİ PAYLAŞACAK

Mehmet Zahit Yanar, o dönem yaptıkları çalışmalarla ilgili Sinan Bür yönetimiyle bilgi paylaşacak. Daha önce varılan anlaşmalar, ödeme planlarındaki son durum detaylarıyla ele alındıktan sonra tahtanın açılması için gerekli net bütçe belirlenecek. Bütçenin belirlenme aşamasının ardından finans kaynağı araştırmalarına geçilecek. Yönetim bu noktada kentte tahsis edilen güven olgusuna inanıyor. Tüm bu çalışmaların sezon bitmeden tamamlanması hedefleniyor. Tahta açıldığı takdirde Bursaspor yeni sezonda mücadele edilecek lige göre kadroyu şekillendirecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.