Hava Durumu

Bursaspor'da Vakıfköy mercek altında

Bursaspor’da teknik direktör Tahsin Tam sahaya indi. Deneyimli çalıştırıcı ilk olarak Vakıfköy’de mesaiye başladı. Tahsin Tam, bir hafta boyunca altyapıda forma giyen ve A Takım’a yükselme potansiyeli olan oyuncuları izleyecek ve kararını verecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2022 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2022 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Vakıfköy mercek altında

Yeni sezon öncesi takımda kalması beklenen tecrübeli oyunculardan umduğunu bulamayan ve transfer tahtasını da açmama kararı alan Bursaspor’da kadronun neredeyse tamamına yakın bölümünü genç oyuncular oluşturacak.

GENÇLERİ İZLEMEYE GİTTİ

Teknik direktör Tahsin Tam bu doğrultuda sezon öncesi çalışmalarının startını verdi. Deneyimli çalıştırıcı daha önce altyapı oyuncularıyla ilgili yetkili kişilerden aldığı bilgileri değerlendirdikten sonra bu kez kendisi söz konusu futbolcuları izlemeye başladı.

İSTEDİKLERİNİ ANLATACAK

Bir hafta boyunca Vakıfköy’de çalışacak Tahsin Tam A Takım’a çıkma potansiyeli olan genç oyuncuları mercek altına alacak. Tahsin Tam ve ekibi belirlenecek oyuncular üzerinde fikir birliliğine vardıktan sonra genç isimler A Takım’ın 13 Temmuz’da başlayacak kampı için Özlüce’ye çağırılacak. Yeni sezonki kadronun büyük bir bölümünü oluşturacak oyuncuların adaptasyon sorunu yaşamamaları için Tahsin Tam futbolcularla bir araya gelerek onlara istediklerini anlatacak ve gelişmelerine katkıda bulunacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.