Hava Durumu

Bursaspor’dan Elvir Baliç’e teknik direktörlük teklifi!

Bursaspor’da yarın yapılacak olağan seçimli kongre öncesi teknik adam konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Kongrenin tek başkan adayı Enes Çelik’in aracılar vasıtasıyla teknik direktörlük için Elvir Baliç’le görüştüğü ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2024 22:19
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2024 22:19
Kaynak: Süha Gürsoy
Bursaspor’dan Elvir Baliç’e teknik direktörlük teklifi!

Aracıların Baliç’e Enes Çelik ve ekibi hakkında bilgi verdiği, Bursaspor’da teknik direktörlük yapmak isteyip istemediğini sorduğu öğrenildi.

Elvir Baliç’in kariyer planlamasında daha üst liglerde bir takım çalıştırma fikrinde olduğu ancak Enes Çelik önderliğindeki yeni oluşum hakkında aldığı pozitif bilgiler nedeniyle teklife olumlu yaklaştığı ifade edildi.Enes Çelik’in kongrenin hemen sonrasında Elvir Baliç’le teknik direktörlük detaylarını konuşma adına yüz yüze görüşme yapacağı ifade edildi.

Halen spor yorumculuğu yapan Elvir Baliç teknik adamlık kariyerinde Saffet Susic’in yardımcısı olarak Bosna Hersek Milli Takımı, Alanyaspor ve Akhisarspor’da çalışmış, bireysel olarak da Karabükspor ile Bosna Hersek’te Tuzla City’nin teknik direktörlüğünü yapmıştı.

Futbolculuğu döneminde yıldızı Bursaspor’da parlayan Elvir Baliç, Yeşil Beyazlı takımın sembol isimlerinden biri olarak 1995-98 yılları arasında forma giymişti. Elvir Baliç Bursaspor’da 96 maçta 43 gol, 9 asistlik performans sergilemesinin ardından rekor transfer ücretiyle 9 milyon dolar karşılığında Fenerbahçe’ye transfer olmuştu.

Kaynak: Süha Gürsoy

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.