Hava Durumu

Bursaspor'dan kaçan kaçana!

Bursaspor’da yabancı oyuncuların ardından takımdan ayrılan yerli futbolcuların sayısı 4’e yükseldi. Yeşil Beyazlı takımdan Burak Altıparmak ve Erhan Erentürk de sözleşmelerini tek taraflı feshederek ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2022 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2022 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'dan kaçan kaçana!

Yeni sezon öncesi Bursaspor’da anlaşmaları beklenilen takımın tecrübeli isimleri birer birer yuvadan uçuyor.

ÖNCE VEDA SONRA İMZA

Yeşil Beyazlılar’da sözleşmelerini tek taraflı fesheden oyuncular arasına son olarak Burak Altıparmak ve Erhan Erentürk girdi. Bursaspor’la 2024’e kadar mukavelesi bulunan Erhan Erentürk 
sözleşmesini tek taraflı feshederek boşa çıktı. Tecrübeli file bekçisinin fesih işlemi Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına da yansıdı. Bursaspor’da kalması beklenen ve bu yönde açıklamalar yapılan Burak Altıparmak da yayınladığı mesajla önce Yeşil Beyazlı camiaya veda etti, ardından da Manisa FK ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

YÖNETİM YANIT BEKLİYOR

Yeni sezon öncesi kadro kurmaya çalışan Bursaspor’da yabancı oyuncuların tamamı takımdan ayrılırken, Onur Atasayar ve Vefa Temel de sözleşmelerini tek taraflı feshetmişti. Tuğbey Akgün için de fesih tehlikesi bulunuyor. Yönetim genç oyuncu ve menajeriyle görüşmelerini sürdürüyor.  Yeşil Beyazlılar Enver Cenk Şahin, Hasan Ayaroğlu, Mehmet Erdem Uğurlu gibi isimlerin takımda kalma konusunda yapılan teklife verecekleri yanıtı bekliyor. Söz konusu oyunculardan şu ana kadar olumlu ya da olumsuz bir haber alınabilmiş değil. Bu futbolcular sosyal medya hesaplarından tatil anlarına ait fotoğraflarını paylaşarak dikkat çekiyor.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.