Hava Durumu

Bursaspor kaptanı Ahmet İlhan Özek: Kahraman gibi anılacağız!

Bursaspor kaptanı Ahmet İlhan Özek takım arkadaşlarına şampiyonluk mesajı verdi. Tecrübeli futbolcu, “Hepimizin isimleri tarihe tek tek yazılacak altın harflerle. Biz çok büyük bir takımız. Biz şampiyonuz.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2025 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2025 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor kaptanı Ahmet İlhan Özek: Kahraman gibi anılacağız!

23 Elazığ FK ile oynanan maç öncesinde soyunma odasında takıma seslenen Ahmet İlhan Özek, üzerinden yıllar geçse de kadrodaki futbolcuların birer kahraman gibi anılacağını söyledi.

Bursaspor Youtube'da yayınlanan görüntülere göre tarihe geçecek bir başarı hikayesi yazdıklarını söyleyen dile getiren 37 yaşındaki futbolcu, “Mükemmel bir arkadaş topluluğumuz var. Mükemmel bir aile ortamımız var. Zaten bizi buraya getiren yeteneklerimizin yanında kalbimiz. Şampiyon olduğumuz zaman dediğim gibi, ileride yıllar sonra, bizler yine kahraman olarak anılacağız burada. Hepimizin isimleri tarihe tek tek yazılacak altın harflerle. Biz çok büyük bir takımız. Biz şampiyonuz.” ifadelerini kullandı. 
 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.