Hava Durumu

Bursaspor sentetik çimde çalıştı

Mardin 1969 maçını sentetik çimde oynayacak olan Bursaspor, çalışmasını da buna uygun bir sahada gerçekleştirdi. Uludağ Üniversitesi Futbol Sahası’nda yapılan idmanda futbolcular suni çime alışmaya çalıştı.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2025 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2025 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor sentetik çimde çalıştı

Nesine 2. Lig’in 14’üncü haftasında Mardin 1969 Spor’la karşılaşacak olan Bursaspor, bu mücadelesini suni çimde verecek.

Kızıltepe İlçe Stadı’nın sentetik çim olması sebebiyle iki çalışmasını bu türde bir zeminde yapmak isteyen teknik direktör Tahsin Tam, en uygun yeri belirledi.

Yeşil-beyazlılar bugünkü antrenmanını Uludağ Üniversitesi Futbol Sahası’nda yaptı.

Bursaspor’un yarınki çalışmasını da burada gerçekleştirdikten sonra cuma günü Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde ter atıp, Mardin’e gitmesi bekleniyor.

Mardin 1969 Spor-Bursaspor maçı cumartesi günü saat 13.00’te başlayacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.