Hava Durumu

Bursaspor'un golcüsü Çağatay Yılmaz geri dönüyor!

Bursaspor takımın en skorer oyuncusu durumundaki Çağatay Yılmaz’a kavuşuyor. 7 maçlık cezası sona eren golcü futbolcu Ankara Demir ile oynanılacak maçta takımdaki yerini alabilecek. Teknik direktör Ümit Şengül, Çağatay Yılmaz’ın dönüşüyle ilgili, “Çağatay’ın gelmesi bize ayrı bir güç katacak.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor'un golcüsü Çağatay Yılmaz geri dönüyor!

Çağatay Yılmaz yeniden formasına kavuşuyor.

TEK BAŞINA 9 GOL ATTI

Diyarbekirspor maçındaki olaylara karıştığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 6 maç men cezası alan ve aynı karşılaşmada çift sarı karttan kırmızı kart gerekçesiyle bir maç daha cezaya çarptırılan 24 yaşındaki futbolcu Ankara Demir ile hafta sonunda oynanacak maçta takımdaki yerini alabilecek. Çağatay Yılmaz’ın takıma dönmesi Yeşil Beyazlılar açısından büyük önem taşıyor. Takımın en skorer ismi olan Çağatay Yılmaz şu ana kadar atılan 15 golün 9’unu tek başına kaydetti.

ALRI BİR GÜÇ KATACAK

Çağatay Yılmaz’ın yokluğunda gol atma sıkıntısı çeken Yeşil Beyazlı takım 7 maçlık periyotta rakip fileleri sadece 2 kez havalandırabildi. Kalan 12 maçta Çağatay Yılmaz’ın sergileyeceği performans Bursaspor açısından büyük önem teşkil ediyor. Teknik direktör Ümit Şengül genç golcünün takıma dönmesinin kendileri için büyük bir kazanç olduğunu söyledi. Şengül, “Cezalı Çağatay Yılmaz’ı arıyor muyuz? Arıyoruz tabii ki. Çağatay özelliğindeki bir oyuncuya bu ligde sahip olmak Bursaspor için büyük bir kazanç. Çağatay’ın gelmesi bize ayrı bir güç katacak.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.