Hava Durumu

Bursaspor'un hukuk savaşı!

Bursaspor Tuğbey Akgün ve Vefa Temel konusunda geri adım atmadı. Her iki futbolcu için Konyaspor ve Giresunspor’la hukuk mücadelesini sürdüren Yeşil Beyazlılar serbest kalma bedelleri ödenmediği takdirde genç futbolcuların transferine onay verilmeyeceğini iki kulübe de iletti.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2022 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2022 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un hukuk savaşı!

Süper Lig’de yeni sezon bu hafta sonu oynanacak maçlarla start alacak. TFF 2. Lig’de yer almasına rağmen Süper Lig’in başlaması Bursaspor’u da yakından ilgilendiriyor.

VEFA İDMANLARA ÇIKIYOR

Sözleşmelerini tek taraflı fesheden futbolculardan Vefa Temel transfer tahtası kapalı olmasına rağmen Giresunspor’la antrenmanlara çıkmayı sürdürüyor. Bursaspor, Karadeniz ekibiyle hukuk sürecini başlatırken, haksız fesih konusunda elinin güçlü olmasına güveniyor. Bursaspor, Vefa Temel’in bu şartlarda resmi sözleşmeyi imzalaması halinde ciddi bir tazminat geliri elde etme imkanına kavuşacak. Kulüp hukukçuları bu davayı yakından takip ediyor.

KONYASPOR TEMAS KURDU

Tuğbey Akgün’de de benzer bir durum söz konusu. Genç futbolcunun Konyaspor’a transfer girişimi sonuçsuz kaldı. Konyaspor Tuğbey Akgün’e Bursaspor’la hukuksal sorununu çözmesi gerektiğini söyledi. Konyaspor ayrıca Bursaspor Yönetimi’yle de temas kurdu. Bursaspor Yönetimi haksız fesih yapıldığı gerekçesiyle Tuğbey’in futbol oynama durumunun söz konusu olmadığını, ancak serbest kalma bedelinin ödemesi halinde transfere izin verebileceklerini Konyaspor’a iletti. Konyaspor Tuğbey Akgün için belirlenen 3 milyon liralık serbest kalma bedelini ödemediği takdirde genç futbolcunun Bursaspor’a geri dönme durumu söz konusu olacak.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.