Hava Durumu

Bursaspor 'pes etmek yok' dedi!

Spor Toto 1. Lig 2021-2022 Sezonu 29. hafta mücadelesinde Bursaspor sahasında konuk ettiği ligin son basamağında yer alan Balıkesirspor karşısında geriye düşmesine rağmen, ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 galip ayrıldı ve kritik haftada 3 puanı hanesine yazdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2022 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2022 09:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor 'pes etmek yok' dedi!

HABER | Coşkun SAİTOĞLU

Bursaspor, Spor Toto 1. Lig’in 29. hafta mücadelesinde Balıkesirspor karşısında geriden gelmesine rağmen galip gelmesini bildi. Konuk ettiği rakibi karşısında ilk yarıda 1-0 geriye düşmesine rağmen, ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı 2-1'lik skorla kazandı ve kritik haftada 3 puanı hanesine ekledi.

Ligdeki kötü gidişata bir türlü dur diyemeyen Bursaspor, saat 16.00’da başlayan mücadelede Bitci Timsah Stadyumu’nda rakibi karşısına mutlak 3 puan parolasıyla çıktı.

Ligin dibine demir atan Balıkesirspor kalesinde gol arayışlarını ilk dakikadan itibaren sürdüren Yeşil Beyazlılar dakikalar 22’yi gösterdiğinde büyük şok yaşadı.

Konuk ekibin korner atışında eski bir Bursasporlu olan Sedat Dursun kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Dursun bu golden sonra sevinç yaşamadı.

Bu golün ardından Timsah rakibi karşısında beraberlik golüne Burak Altıparmak’ın etkili vuruşunda yaklaştı. Top kale çizgisini geçmek üzereyken Balıkesirspor defansı son anda golü önledi.

Mücadelenin geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına 1-0’lık Balıkesirspor üstünlüğü ile gitti.


İŞTE MÜCADELEDEN TÜM KARELER...


TARAFTARDAN BÜYÜK DESTEK: TİMSAH GERİ DÖNDÜ

İkinci yarıya taraftarın büyük desteğiyle hızlı başlayan ve beraberlik golü için Balıkesirspor kalesine yüklenen Yeşil Beyazlılar, ataklarını sıklaştırdı.

Mücadelede dakikalar 52’yi gösterdiğinde Bursaspor Onur Atasayar ile beraberlik golünü buldu.

Gol arayışlarını sürdüren Bursaspor, oyuna sonradan dâhil olan Joao Pedro ile 64. Dakikada galibiyet golünü bularak skoru 2-1’e getirdi.

Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında ekipler gol üretmeyi başaramayınca mücadele Bursaspor’un 2-1’lik üstünlüğü sona erdi.

Spor Toto 1. Lig 29. hafta mücadelesi sonucunda Bursaspor oynadığı 27. maçında 7. galibiyetini yaşarken, 28 puanla 18. sırada yer aldı. Konuk ekip Balıkesirspor ise ligdeki 22.  mağlubiyetini yaşarken, 11 puanla son sırada yer aldı.

30. HAFTADA RAKİP ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ

Bursaspor, ligin 30. Haftasında 2 Nisan’da 13.30’da Ankara Keçiörengücü’ne konuk olurken, Balıkesirspor ise 3 Nisan’da evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.