Hava Durumu

Bursaspor'un yeni transferi Keskin: Atmosfer inanılmazdı

Bursaspor'a geldikten 48 sonra kendisini ilk 11'de bulan ve Ergene Velimeşe Spor'a karşı iyi performans ortaya koyan Berkan Mahmut Keskin, Yeşil Beyazlı taraftarın harika bir atmosfer yarattığını belirterek, "İnanılmazdı, muazzamdı" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2025 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2025 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor'un yeni transferi Keskin: Atmosfer inanılmazdı

TFF 3. Lig'in 18. haftasında sahasında Ergene Velimeşe Spor'u 2-0 mağlup eden Bursaspor'da herkesin gözü Berkan Mahmut Keskin'deydi.

48 SAAT SONRA İLK 11'DE

Yeşil Beyazlıların yeni transferi Berkan, imzayı attıktan 48 saat sonra kendisini ilk 11'de buldu. Sağ bekte forma giyen genç futbolcu, sergilediği performansla da dikkatleri üzerine çekti. 90 dakika sahada kalan 22 yaşındaki krampon, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

"KAZANMAYI HAK ETTİK"

Bursaspor taraftarının oluşturduğu atmosferden de övgüyle bahseden Berkan Mahmut Keskin, "Atmosfer çok güzeldi. İnanılmazdı, muazzamdı. Taraftarımızın desteğini her zaman çok iyi hissettiğimizi arkadaşlarım bana anlattı. Ben de ilk defa hissettim ve çok güzeldi. İnşallah böyle devam eder ve sezon sonunda şampiyon oluruz." dedi. Berkan, maçla ilgili ise şu sözleri sarf etti: "Maçta iyi oynadık. Kazanmayı hak ettik. Mücadelelerde hep ayakta kaldık. Çok iyi mücadele ettik ve kazandık."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.