Hava Durumu

Büyükşehir Başkan Aktaş, Bursaspor eleştirilerine yanıt verdi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş AS TV, Line TV, Bursa TV ve ON6 TV'nin ortak yayınında Bursaspor ile ilgili yöneltilen soruları yanıtladı. Aktaş son dönemdeki eleştirilere programda yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2022 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2022 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükşehir Başkan Aktaş, Bursaspor eleştirilerine yanıt verdi

BURSA HAKİMİYET


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursaspor küme düştükten sonra ilk kez açıklamalarda bulundu. Alinur Aktaş AS TV, Line TV, Bursa TV ve ON6 TV'nin ortak yayınında Bursaspor ile ilgili yöneltilen soruları yanıtladı.

BEN İRADEMİ ORTAYA KOYDUM

2010 yılında Bursaspor'un Süper Lig şampiyonu olduğunu belirten Aktaş, "2011'de lig üçüncüsü olduk. Biz Bakambu'yu 7.5 milyon Euro'ya sattık. Ozan Tufanı sattık, Sercan'ı sattık. Bursaspor olarak kimseye top atmak istemiyorum ama bunlar neden o zaman sorgulanmadı? Bakın ben geldiğim günden beri idaremi ortaya koydum. Ali Ay orada Mesut Mestan oradan Erkan Kamat orada Hayrettin Gülgüler ve ekibi orada. Her arkadaşımıza belirli hadler dahilinde destek vereceğimizi söyledim." dedi.

Kendisi ile ilgili yapılan eleştirilere cevap veren Alinur Aktaş, "Benden şu hocayı alın diyen şu oyuncuyu alın diyen duyuldu mu? Duyulmadı. Maalesef Bursaspor aslında uzun bir süredir düşüş trendi içindeydi, kimse duramadı. Şehir dinamiği içinden çıkaramadı. Sonucunda Bandırma'da 38 kez rakip kaleye gitmemize rağmen küme düştük. Top oynamazsanız kazanamazsınız. İşi buraya getirmişsin maçı kazanman lazım. '41-42 puan ile ligde kalırız' diyorduk. 44 puanla ligden düştük." ifadelerini kullandı.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.