Hava Durumu

Çağdaş Çavuş: Bursaspor’la görüştüm

Bursaspor’da başkanlık için günleri sayan Enes Çelik’in teknik direktör adaylarından Çağdaş Çavuş Sönmez Medya’ya özel demeç verdi. Bursa Hakimiyet’in okurlarına duyurduğu Enes Çelik’le yaptığı görüşmeyi doğrulayan Çavuş, “Enes Bey’le görüştük. Bursaspor açısından bu sürecin çok dikkatli yönetilmesi gerekiyor. Bursaspor Türkiye’nin en önemli camialarından biri.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2024 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2024 08:50
Kaynak: Süha Gürsoy
Çağdaş Çavuş: Bursaspor’la  görüştüm

Bursaspor’da gelecek sezon için teknik direktör adayları arasında yer alan ve ismini ilk kez Bursa Hakimiyet’in okurlarına duyurduğu Çağdaş Çavuş Yeşil Beyazlı takımla ilgili ilk özel röportajını da yine Bursa Hakimiyet’e verdi.

TANIŞMA GÖRÜŞMESİ OLDU

Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’un sorularını yanıtlayan Çağdaş Çavuş Bursaspor’da 26 Mayıs’ta göreve gelecek Enes Çelik ve ekibiyle iki görüşme gerçekleştirdiğini söyledi. Kepezspor’la 3. Lig’de şampiyonluğa ulaşan Çağdaş Çavuş yaptığı açıklamada, “Enes bey ve ekibinde yer alan bir başka kişiyle telefonla birer görüşmemiz oldu. Bunun adına tanışma görüşmesi diyebiliriz. Ligi yeni bitirdiğimizden şu an tatildeyim. Bursaspor Kulübü’nün de 26 Mayıs’ta kongresi var. Kongrenin ardından gelecekle ilgili planlama ve detaylar hakkında yeniden görüşeceğiz.” ifadelerini kullandı.

BURSA BANA YABANCI DEĞİL

Bursa’yı ve Bursaspor’u iyi tanıdığını belirten Çağdaş Çavuş, “Nilüferspor’da ve Bursaspor’da görev yaptım. Bursa benim için yabancı bir yer değil. Teknik adam olarak Bursa’da 28 yaşımda şampiyonluğa ulaştım. Son iki yılda takımımla önemli başarılara imza attık. Bu sezonu şampiyon olarak tamamladık. 3. Lig’de farklı argümanlar, dengeler var. Yapılanma bu doğrultuda kurulmalı. Bursaspor açısından bu sürecin çok dikkatli yönetilmesi gerekiyor. Bursaspor Türkiye’nin en önemli camialarından biri. Enes Bey ve ekibinin transfer tahtasıyla ilgili bir çalışma yürüttüğünü biliyorum. Onlar bu sorunu çözmeye çalışıyor. Hem kariyer planlamam hem de Bursaspor açısından en iyi şekilde, net bir sonucun ortaya çıkmasını isterim. Kongre sonrası Bursaspor’la yapacağımız görüşmede detaylar daha net bir şekilde ortaya çıkacaktır.” dedi.

Kaynak: Süha Gürsoy

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.