Hava Durumu

Dave Dudzinski: Avrupa’nın sürpriz takımıyız

Frutti Extra Bursaspor’da Dave Dudzinski, Andorra maçı ve sözleşmesini uzatmasıyla ilgili konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2022 22:33
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2022 22:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dave Dudzinski: Avrupa’nın sürpriz takımıyız

7DAYS EuroCup’ta müthiş bir performansa imza atarak yarı finale yükselen temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor’da yarı finalde İspanyol ekibi Morabanc Andorra ile karşı karşıya gelecek. Bursaspor’da zorlu maç öncesinde Dave Dudzinski açıklamalarda bulundu.

Dave Dudzinski şu ifadeleri kullandı:

“EuroCup’ın en iyi 4 takımı arasında olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Şu anda bulunduğumuz konumu kesinlikle hak ettik. Bunun için çok çalıştık. Andorra çok iyi bir ekip. Yarın için motive olacaklarını biliyoruz. Son iki turda yaptığımız gibi savaşıp bu maçı kazanmak istiyoruz.

Önümüzdeki sezonlar için kulübümüzün bana inanıp sözleşmemi uzatmalarından dolayı minnettarım. Oyuncuların birer yıldan uzun sözleşmelerinin olması takıma çok faydalı oluyor. Bu sezon Avrupa’nın sürpriz takımıyız ama önümüzdeki sene Türkiye’nin en iyi takımlarından biri olabiliriz. Şehir, taraftar ve kulüp olarak bir üst seviyeye çıkacak gücümüzün olduğunu düşünüyorum”

Frutti Extra Bursaspor geçtiğimiz günlerde Dave Dudzinski ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı. Bursaspor, Andorra ile yarın (3 Mayıs Salı) karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar İspanyol ekibini devirmesi halinde EuroCup’ta final biletini alacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.