Hava Durumu

Fındıkkaya: Bursaspor Türkiye’nin 1 numarası!

Bursaspor’da altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Salih Fındıkkaya ve Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Okan Yılmaz basın toplantısında konuştu. Okan Yılmaz, Enes Çelik yönetiminin görev vermesi halinde seve seve kabul edeceğini söyledi. Salih Fındıkkaya da “Bursaspor altyapısı Türkiye’nin 1 numarasıdır” diye konuştu. 

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2024 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2024 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
Fındıkkaya: Bursaspor Türkiye’nin 1 numarası!

Bursaspor’da Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Salih Fındıkkaya ve Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Okan Yılmaz basın mensuplarıyla bir araya geldi.

BİZLERE GURUR YAŞATTILAR

Bursaspor’un zorlu bir süreçten geçtiğini dile getiren Okan Yılmaz bu günlerin geride kalacağından kimsenin şüphe duymaması gerektiğini söyledi. Yılmaz, Bütün antrenör ekibime, oyuncu ekibime bu zorlu süreçte güzel işler başardığımız için çok teşekkür ediyorum. Futsal Milli Takımı dahil 19 oyuncumuzu Milli Takımlara gönderdik. 18’den fazla da A takıma oyuncu gönderdik. Oyuncu bazında hedeflerimizi gerçekleştirdik. Bütün yaş gruplarında başarılı olduk. Özellikle 17 yaş grubumuz şampiyon olarak bize çok büyük gurur yaşattı. U19 takımımızda son haftaya kadar lige yükselme içerisindeydi ama Bursaspor’a oyuncu verebilmek için 19 takımını feda ettik çünkü bizim için asıl olan Bursaspor A Takımı’dır.'' şeklinde konuştu.

SEVE SEVE KABUL EDERİM

Enes Çelik’in başkanlığa gelmesinin ardından göreve gelip gelmeyeceği konusuna da açıklık getiren Okan Yılmaz, “Pazar günü kongre var. Enes Çelik başkan olacak. Kafalarında planları, programları vardır. Pazartesi, Salı günü görev dağılımı olacaktır. Altyapı yöneticisi olacaktır ve göreceğiz. Biz devam etmelerimizi isterlerse, kulübün adamı olarak, evladı olarak hangi bölgede görev verilirse yapmışızdır. Bizle devam etmek isterlerse seve seve kabul ederiz. Ortak faydamız Bursaspor’dur.” ifadelerini kullandı. Yönetim Kurulu Üyesi Salih Fındıkkaya da, “Bana bu görevi layık gördükleri için Sinan Bür Başkanım ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz 4 ay içinde muazzam işler yaptık. Okan Yılmaz ile beraber çok güzel zamanlar geçirdik ve bir aile gibi olduk. Bursasporlu olmak fedakarlık yapmak demektir. Burada önemli olan hiç bir beklenti olmadan görev yapabilmektir. Bursaspor altyapısı Türkiye’nin 1 numarasıdır.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.