Hava Durumu

Hataya yer yok Timsah!

Bursaspor Spor Toto 1. Lig’in bitimine 3 hafta kala bugün Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Ümraniyespor ile karşılaşacak. Ateş hattında bulunan Yeşil Beyazlılar’da tek hedef Timsah Park’ta saat 16.00’da başlayacak maçı kazanarak ligde kalma umutlarını korumak.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2022 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2022 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hataya yer yok Timsah!

Spor Toto 1. Lig’de oynadığı son 3 maçtan 7 puan çıkaran ve kümede kalma ümitlerini koruyan Bursaspor bugün yine sezonun en önemli sınavlarından birini daha verecek.

İNTERNETTE KESİNTİSİZ YAYIN

Yeşil Beyazlılar saat 16.00’da başlayacak maçta geçen hafta tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Ümraniyespor’la karşılaşacak. Bitçi Timsah Park’taki maçı hakem Yasin Kol yönetecek. Lig’deki tüm maçlar saat 16.00’da başlayacağından TRT Spor’dan dönüşümlü yayınlanacak mücadele BeIN Connect uygulaması ve TRT Spor’un internet sitesinden kesintisiz izlenebilecek.  

TAKIMDA MENTAL DURUM İYİ

Bursaspor’da lider Ankaragücü ile birlikte Süper Lig’e yükselen Ümraniyespor karşısında tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu. Yeşil Beyazlılar’da teknik direktör Mustafa Er oyuncularını zorlu maça hafta boyunca yaptırdığı antrenmanla hazırlamaya çalıştı. Genç teknik adam takımın son haftalarda topladığı puanlarla mental olarak iyi bir noktaya ulaştığını bunun da takımın ligde kalması yönünde olumlu bir durum oluşturduğunu söyledi. Bursasporlu futbolcular zorlu mücadelede her zamanki gibi tribünleri dolduracak taraftarına fazlasıyla güveniyor. 

BÜYÜK ÇEKİŞME YAŞANACAK

Spor Toto 1. Lig’de Bursaspor Bursa’da oynadığı son 4 maçı kaybetmedi. Yeşil Beyazlılar son 3 karşılaşmada da hanesine 7 puan yazdırmayı başardı. Benzer durum Ümraniyespor’da da var. İstanbul ekibi deplasmanda oynadığı son 3 maçı kaybetmedi, son 5 maçta 11 puan toplamayı başardı. 

TİMSAH’TA 4 EKSİK

Bursaspor bugün Ümraniyespor karşısında sahaya 4 oyuncusundan yoksun çıkacak. Yeşil Beyazlılar’da kart cezalısı Mert Yılmaz’ın yanı sıra sakatlıklarıyla tedavi süreçleri devam eden Onur Atasayar, Deniz Aydın ve Erhan Erentürk zorlu mücadelede forma giyemeyecek. 

SARI KART ALARMI

Bursaspor’da takımın önemli isimleri kart sınırında bulunuyor. Yeşil Beyazlılar’da son 3 maç öncesi Nicolas Zalazar, Burak Altıparmak, Tuğbey Akgün, Kubilay Sönmez, Namık Alaskaraov ve Joao Pedro Ümraniyespor maçında sarı kart görmeleri halinde önümüzdeki hafta deplasmanda Bandırmaspor ile oynanılacak maçta takımdaki yerlerini alamayacak. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.