Hava Durumu

Haydi Bursa salona!

7Days EuroCup’ta çeyrek finale yükselen Frutti Extra Bursaspor bugün ING Basketbol Erkekler Süper Ligi’nde HDI Sigorta Afyon Belediyesi ile karşılaşacak. Saat 13.00’te TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak maçta Yeşil Beyazlılar play-off için avantajlı bir skor elde etmek için parkeye çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2022 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2022 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Haydi Bursa salona!

Ülkemizi 7Days EuroCup’ta temsil eden ve Sırbistan deplasmanında şampiyonanın en büyük favorilerinden Partizan Belgrad’ı 22 bin kişi önünde 103-95 yenerek adını çeyrek finale yazdıran Frutti Extra Bursaspor bugün yine çok önemli bir maç daha oynayacak.

AVRUPA’DA TARİHİ BAŞARI

Pota’nın Timsahları ING Basketbol Erkekler Süper Ligi’nde HDI Sigorta Afyon Belediyesi ile Bursa’da karşılaşacak. Ligde play-off hesapları yapan Yeşil Beyazlılar rakibini yenmenin planları içinde.

SLOVENYA’YA GİDİYORLAR

TOFAŞ Spor Salonu’nda saat 13.00’te başlayacak maç TİVİBU Spor 2’den ekranlara gelecek. Lig’de 27 maç sonunda 42 puan toplayan Frutti Extra Bursaspor 10’uncu 
basmamakta yer alıyor. 28 maçta 32 puan toplayan konuk ekip son basamakta bulunuyor. Frutti Extra Bursaspor maçın ardından yarın Slovenya’ya hareket edecek ve 27 Nisan Çarşamba günü 7Days 
EuroCup çeyrek finalinde Cedevita Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.