Hava Durumu

İbrahim Yazıcı'yı özlemle anıyoruz

Bursaspor’un şampiyon başkanı İbrahim Yazıcı’nın aramızdan ayrılışının bugün 9’uncu yıldönümü. Kulüpteki eksikliği her geçen gün daha da fazla hissedilen Yazıcı bugün bir kez daha özlemle anılacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2022 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2022 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İbrahim Yazıcı'yı özlemle anıyoruz

Bursaspor’un 16 Mayıs 2010’da kazandığı Süper Lig şampiyonluğunun en büyük mimarı, eski başkan İbrahim Yazıcı’nın bugün aramızdan ayrılışının 9’ucu yıl dönümü.

2012-13 sezonunda Orduspor ile deplasmanda oynanan maçın ardından Bursa’ya döndükten hemen sonra geçirdiği kalp krizi nedeniyle 7 Mayıs 2013’te 65 yaşında yaşamını yitiren İbrahim Yazıcı’nın aradan geçen süre zarfında eksikliği her geçen gün hissediliyor.

Yaptıklarıyla geride yeri doldurulamayan büyük bir miras bırakan Yazıcı Emir Sultan’daki kabri başında ailesi ve yakınları tarafından bir kez daha anılacak. İbrahim Yazıcı’nın eserlerinin yer aldığı kendi adını taşıyan stattaki müzesinin de bugün bir kez daha ziyaretçi akınına uğraması bekleniyor.

Bursa Hakimiyet, Yeşil Beyazlı takımın şampiyonluğundan dolayı Türk Futbolu’nun ‘Tarih Yazıcı’ başkanı olarak kabul edilen, yaptıklarıyla futboldaki ‘Dik Duruş’un simgesi haline gelen merhum İbrahim Yazıcı’ya bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve Bursaspor camiasına başsağlığı diler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.