Hava Durumu

"İkinci şampiyonlar Vakıfköy'den çıkacak"

TFF 2. Lig’de bu sezon transfer tahtası kapalı olduğundan genç ağırlıklı kadroyla mücadele etmek durumunda kalan Bursaspor’da söz konusu oyuncular bireysel çalışmalara başladı. Bunlardan biri olan 18 yaşındaki Kerem Kök camiaya verdiği mesajla güven aşıladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2022 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2022 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"İkinci şampiyonlar Vakıfköy'den çıkacak"

Transfer tahtası kapalı olan ve yoluna mevcut oyuncuların yanı sıra Vakıfköy’den çıkacak isimlerle devam edecek Bursaspor’da gözler gençlere çevrildi.

ÇALIŞMALARA ERKEN BAŞLADI

Genç kramponların bazıları yeni sezonu erken açtı. Antrenmanlara başlayan oyunculardan Kerem Kök çalışmalarını Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde sürdürüyor. 18 yaşındaki krampon sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni sezon öncesi camiaya genç futbolcular adına mesaj verdi. 

GENÇLER KENDİLERİNE GÜVENİYOR

Kendilerine güvenlerinin tam olduğuna dikkat çeken Kerem Kök, “İkinci Şampiyonlar Vakıfköy’den Çıkacak” tabelası önünde koşarken fotoğrafını kullandı.

Genç oyuncunun bu paylaşımı Yeşil Beyazlı renklere gönül verenler arasında büyük beğeni topladı.

A Takım formasıyla önceki sezon 2, geçen yıl da bir maçta 90 dakika sahada kalan Kerem Kök bu sezon Tahsin Tam yönetimindeki genç ağırlıklı Bursaspor’da daha fazla süre almayı hedefliyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.