Hava Durumu

İlk adım Bifouma’dan

Bursaspor’da kadro dışı bırakılan ancak birkaç gün içinde affedilen Thievy Bifouma takıma geri dönmeyi kendisi istedi. Teknik heyet ve takım arkadaşlarından özür dileyen Kongolu futbolcunun özrü kabul edildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2022 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2022 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlk adım Bifouma’dan

HABER | SÜHA GÜRSOY

TEKNİK HEYETLE ÖZEL GÖRÜŞTÜ

Bursaspor’da Kocaelispor maçı öncesi kadro dışı bırakılan, Denizlispor maçı öncesinde de affedilen Thievy Bifouma’nın takıma geri dönüşünün detayları belli oldu. Geri dönüş için ilk adımı Kongolu futbolcu attı. Tercümanı aracılığıyla teknik heyetle görüşen Bifouma, yanlış bir anlaşılmanın olduğunu ve takıma geri dönmek istediği, bunun için de hem teknik direktör Mustafa Er’den hem de takımdan özür dilediğini söyledi. 

FUTBOLCULAR ÖZRÜ KABUL ETTİ

Bu gelişme üzerine Bifouma Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde futbolcularla bir araya geldi. Tecrübeli futbolcu tüm takım arkadaşlarından yaşananları unutmalarını isteyerek özür diledi. Yeşil Beyazlı oyuncuların özrü kabul etmesinin ardından kriz tatlıya bağlandı. Teknik heyet de yaşananları yönetime rapor ederek kadro dışı kararı bu kez af kararına döndürüldü. Bioufma da bu sayede yeniden formasına kavuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.