Hava Durumu

İşte Frutti Extra Bursaspor'un Partizan zaferinin öyküsü

Frutti Extra Bursaspor’un 7Days EuroCup’ta çeyrek finale yükselmesinin yankıları sürerken, Başkan Sezer Sezgin ve Uludağ İçecek Türk AŞ Başkanvekili Ömer Kızıl Sports TV’de açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2022 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2022 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Frutti Extra Bursaspor'un Partizan zaferinin öyküsü

Sezer Sezgin katıldığı programda Partizan Belgrad maçı öncesi başantrenör Dusan Alimpijevic’in oyuncuları farklı bir şekilde motive ettiğini söyledi.

Sezgin, “Dusan Alimpijevic maçtan 15 gün önceden itibaren Partizan taraftarlarının tezahüratlarını antrenman yaptığımız salonun ses sistemine bağlamış ve takım Partizan maçına 2 maç varken bile yaklaşık 15 gün bu şekilde antrenman yapmış.” diye konuştu. Partizan Belgrad karşısında inanılmaz bir maç yaşandığını söyleyen Ömer kızıl da “Bursasporluyuz, bir yanda Frutti Extra markamız bir yanda Bursaspor markamız. Partizan gibi bir basketbol ekolünü yendik. Tüm dünyada bir şehrin tanıtımı futbol ve basketbol ile oluyor. Biz önümüzdeki sezon tüm masraflar için 2,5 milyon dolara yakın bütçe yaptık. Obradovic'e bütçelerini sordum. 8 milyon Euro yanıtını aldım.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.