Hava Durumu

Jires Kembo ekstraya başladı

Performansıyla eleştirilen Jires Kembo, kilo problemi ve kondisyonunu istenilen seviyeye çıkarma adına bireysel antrenmanlara başladı. Bu durum Özlüce'de teknik heyet tarafından sevinçle karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2017 07:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2017 07:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Jires Kembo ekstraya başladı

Haber/Tolga Öztaş

LE GUEN'E SÖZ VERMİŞTİ

Bursaspor'da transferin son günlerinde kadroya katılan Jires Kembo şu ana kadar sergilediği performans-la istenilen düzeye çıkamadı. Tecrübeli futbolcunun formunun her geçen gün düşmesi, antrenmanlardaki isteksiz tavrı ve maçları 90 dakika çıkaramaması eleştirileri de beraberinde getirdi. Önceki hafta yapılan antrenmana Özlüce Tesisleri'nde olmasına karşın geç katılan ve bu konuda teknik direktör Paul Le Guen'in uyarısıyla karşılaşan tecrübeli futbolcu bir daha böyle bir durumun tekrarlanmayacağı sözü vermişti.

ÖZLÜCE'DE ÖZEL İDMAN

Paul Le Guen'in Kayserispor maçından sonra yaptığı açıklamada, kimsenin yerinin garanti olmadığını söylemesi ve takımı tümüyle uyarması dikkat çekmişti. Bilindiği gibi Le Guen, Kembo ile özel bir görüşme yaparak kendisinden beklentilerinin yüksek olduğunu söylemişti. Jires Kembo bu uyarıyı dikkate alarak eksiklerini tamamlama adına Özlüce'de ekstra antrenmanlara başladı. Kilo probleminden kurtulmaya çalışan tecrübeli futbolcu takımın antrenmanının yanı sıra bireysel çalışmaların da startını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.