Hava Durumu

Kaybedersen yanarsın Timsah!

Ligde kalma ümitleri mucizeyle eş değer Bursaspor bugün sahasında Denizlispor’u konuk edecek. Yeşil Beyazlılar’ın umutlarını sürdürebilmesi için 20.30’da başlayacak maçı kazanmaktan başka şansı yok.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2022 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2022 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaybedersen yanarsın Timsah!

Bu sezon aldığı sonuçlarla camiasına büyük hayal kırıklığı yaratan Bursaspor yine bir dönüm noktası maçına çıkacak

RAKİPLERİNİ BEKLEYECEK

Küme düşme hattında yer alan Bursaspor bugün yine önemli bir maça daha çıkacak. Son olarak Bursa’da Gençlerbirliği ile oynadığı maçtan golsüz berabere ayrılarak camiasına büyük hayal kırıklığı yaşatan Yeşil Beyazlılar’ın ligde kalma umutlarını sürdürebilmesi için Denizlispor karşısından mutlak galibiyet çıkarması şart. Bursaspor halen TFF 1. Lig’de bitime 5 maç kala 32 puanla 18’inci sırada yer alıyor. Bursaspor bu maçı kazanarak rakiplerinin elde edeceği sonuçları bekleyecek.

FATİH ŞEN YİNE KULÜBEDE

İki takım arasında Timsah Park’ta oynanacak maç saat 20.30’da başlayacak. Kritik mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek. İstanbulspor maçında kırmızı kart gören teknik direktör Mustafa Er bu maçta da kulübeye giriş yapamayacak. Takımı sahada antrenör Fatih Şen idare edecek. TRT Spor ve BeIN Sports Max1’den ekranlara gelecek müsabakada taraftarın takıma vereceği destek de büyük önem taşıyor. Camia bu maç ve kalan tüm müsabakalarda galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

KARAOĞLAN YÖNETECEK

Bursaspor’la Denizlispor arasındaki maçı Sakarya Bölgesi hakemi Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan 13 hakemin lisanslarının iptal edildiği dönemde Fenerbahçe Galatasaray maçında düdük çalarak dikkat çekmişti. Karaoğlan’ın yönettiği tek maçta Bursaspor 2019’da Erzurumspor’u 1-0 yenmişti.

BİFOUMA’YA AF ÇIKTI

Bursaspor’da Thievy Bifouma’nın kadro dışı kalması uzun sürmedi. Yeşil Beyazlı kulüp Kongolu futbolcu hakkında Denizlispor maçı öncesi sürpriz bir karara imza attı. Kulüpten yapılan açıklamada Bifouma’nın özür dilediği belirtilerek, deneyimli futbolcunun affedildiği kamuoyuna duyuruldu. Bifoıuma da sosyal medya hesabından yanlış bir anlaşılmadan dolayı bu durumun ortaya çıktığını bundan sonra Bursaspor’un başarısı için ter dökmeye devam edeceğini bildirdi.

PFDK’DA ÇOK AĞIR CEZA

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Bursaspor’un İstanbulspor’la oynadığı maçla ilgili kararını açıkladı. Buna göre hakem Burak Pakkan’ın kırmızı kart gösterdiği teknik direktör Mustafa Er 4, yardımcı antrenörler Hayati Köse7, Murat alkan 1 ve futbolculardan Mert Yılmaz 4 maç men cezası aldı. Yeşil Beyazlı kulüp PFDK’nın kararına itirazı için Tahkim Kurulu’na başvuruda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.