Hava Durumu

Mustafa Er: Bütün ipler elimizde!

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Bereket Sigorta Ümraniyespor galibiyeti sonrası ardından açıklamalarda bulundu. Er, "Bundan sonra bütün ipler elimizde. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Takımda inanç, güven, samimiyet ve mücadele var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2022 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er: Bütün ipler elimizde!

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Ümraniyespor galibiyeti sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Er, yaptığı açıklamada "Kazanmamız gereken bir maçı kazandık. Oyuncu grubumuz ciddi bir karakter ortaya koydu. Bu durumlarda geri gelmek gerçekten çok zordur. İnanılmaz bir baskı vardı. Sürekli geriden geliyoruz. Bizim geçmemiz gereken 3 takım vardı 8 hafta önce. Biz bu haftalarda 12-13 puan fark erittik. Bu çok önemli. Tabi ki baskıdan dolayı oyunun belli dönemlerinde düşüşler olabiliyor. Maçın başında da bunu hissettik ve sonrasında dengelemeye başladık. Kazanmamız gerek çok önemli bir maçı kazandık. Bundan sonra bütün ipler elimizde. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Takımda inanç, güven, samimiyet ve mücadele var. Sağlıklı bir ortam var ve bu ortamda inşallah bu seneyi kazasız belasız atlatacağız." dedi.

Mustafa Er, küme düşme puan barajın ile ilgili gelen soruya, "Baraj çok yükseldi, 45-46 gibi gözüküyor. Ancak biz 5-6 haftadır kimseye bakmıyoruz. Biz kazandığımız sürece problem yok. Biz buna odaklandık. Bizim ne sevinmek için ne de üzülmek için vaktimiz var. Hem fiziksel hem de mental olarak bir yük var. Bunu atıp önümüzdeki haftalara hazırlanmamız gerekiyor. Kalan iki maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.