Hava Durumu

Mustafa Er'den Bifouma açıklaması: Ahlaksız bir oyuncu!

TFF 1. Lig’in son karşılaşmasında sahasında Menemenspor’u yenen Bursaspor, sezonu küme düşerek noktalarken mücadelenin ardından Mustafa Er'den çok sert açıklamalar geldi. Er, yaptığı açıklamada en büyük pişmanlığının Bifouma’yı takıma sokmak olduğu belirterek, "Düştüğümüz gece bile program yapacak bile ahlaksız bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2022 22:56
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2022 22:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er'den Bifouma açıklaması: Ahlaksız bir oyuncu!

Menemenspor mücadelesi sonrası açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er'den sitem dolu açıklamalar geldi.

Er, geçen hafta oynanan Bandırmaspor mücadelesine ve sonrasında yaşananlara değinirken, ""Tam 7 gün oldu. 10 kere falan maçı izledim. Kimsenin böyle oynamaya hakkı yok. Rakipten daha çok şut atıp daha çok rakip ceza sahasına girmişiz ancak Bandırmaspor’un her geldiği gol oldu. Bu kadar bireysel hatanın olduğu yerde çözüm üretemiyorsunuz. O gün performansımız gerçekten çok düşüktü. O maçın sinirini halen yaşıyorum. Bir şehrin kaderini etkileyen maçta böyle oynanmaz." dedi.

"BİFOUMA AHLAKSIZ BİR OYUNCU"

Er, “Benim bu sene ile ilgili en büyük pişmanlığım Bifouma oldu. Bifouma’yı takıma sokmamam gerekiyordu. Onu sokarak Pedro’yu da kaybettik. Oyuncu ahlaksız olmayacak. Keşle takım içine sokmasaydım. Düştüğümüz gece bile program yapacak bile ahlaksız bir oyuncu. Yine söylüyorum Bandırmaspor maçını kabul edemiyorum. Buraya gelip maça çıkmamalarını kabul edemiyorum." diyerek sözlerini sürdürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.