Hava Durumu

Mustafa Er: Sadece işinize odaklanın

Denizlispor maçının ardından futbolcularıyla kısa bir toplantı yapan Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, “Siz sadece kendi işinize bakın. Rakiplerin maçlarıyla ilgilenmeyin. Çıkın ve kalan son 4 maçı kazanın. Sizden bunu istiyorum.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2022 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2022 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er: Sadece işinize odaklanın

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er futbolcularına bu sözlerle seslendi

TOPLANTI YAPTI

Bursaspor’da Denizlispor karşısında alınan galibiyet ligde tutunma açısından büyük önem taşırken, teknik direktör Mustafa Er’den oyuncularına kalan 4 kritik maç öncesi uyarı geldi. Futbolcularının son haftalarda ortaya koyduğu mücadeleden memnun kalan genç çalıştırıcı Yeşil Beyazlı kramponlardan lig bitene kadar tüm dikkatlerini sadece kendi maçlarına ve antrenmanlarına vermelerini istedi. Oyuncularıyla Denizlispor maçının ardından kısa bir toplantı yapan Mustafa Er ‘Biz önce kendi işimize bakalım’ dedi.

ÖZVERİLİ OLUN

Mustafa Er futbolcularına yaptığı kısa uyarıda, “Biz kendi işimize odaklanalım. İlk maçımız Manisa FK ile. Onu kazanalım ve bayrama moralli girelim. Rakipler ne yapmış, hangi sonuçları almış bakmayın. Siz sadece işinize odaklanın. Sizlerden tek istediğim bu. Biz 4 maçı kazanalım ve ligde kaldığımızı ilan edelim.” ifadelerini kullandı. Yeşil Beyazlılar lig sonuna kadar mümkün olduğu kadar dış dünya ile iletişimini kesecek ve sadece maçlara yoğunlaşacak. Mustafa Er bu nedenle oyunculardan özverili olmalarını talep etti.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.