Hava Durumu

Mustafa Er: Yüreğinizi ortaya koyun!

Bursaspor 180 dakikalık final sürecini girdi. Hafta sonunda Bandırmaspor sonrasında Menemenspor’la oynanılacak maçlar Yeşil Beyazlılar’ın kaderini belirleyecek. Mustafa Er oyuncularına; “Siz yüreğinizi ortaya koyun. Başarı kendiliğinden gelecektir.” diye seslendi.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2022 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2022 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er: Yüreğinizi ortaya koyun!

Ümraniyespor galibiyetiyle ligde kalma yolunda ipleri tamamen eline alan Bursaspor’da kritik 180 dakikalık sürece girildi.

BİR DİZİ İSTEKTE BULUNDU

Yeşil Beyazlı takım bu hafta sonunda Bandırmaspor ardından da kendisi gibi düşmeme mücadelesi veren Menemenspor’la oynayacak. Mustafa Er oyuncularını zorlu iki maça hem mental hem de fiziksel olarak hazırlıyor. İki karşılaşmanın da Bursaspor’un kaderini belirleyecek olması nedeniyle Özlüce’de adeta seferberlik ilan edildi. Mustafa Er bu süreçte oyuncularından bir dizi istekte bulundu.

SADECE MAÇLARI DÜŞÜNÜN

Son basın toplantısında da dile getirdiği gibi Mustafa Er futbolcularına kesinlikle rakipleriyle ilgilenmemelerini, sadece kendi antrenman ve maçlarına odaklanmalarını söyledi. Bursaspor’un kaderini belirleyecek bu 180 dakikada hata yapmamaları fikrini oyuncularına aşılayan genç teknik adamın futbolcularına, “Artık kendi göbeğimizi biz keseceğiz. Biz kazanalım rakiplerimiz ne yaparsa yapsın. Onlar kendi aralarında oynuyor. Siz sadece maçlara çıkın ve yüreğinizi ortaya koyun. Başarı kendiliğinden gelecektir.” dedi.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.