Hava Durumu

Mustafa Er zirvesi bir hafta sonra

Bursaspor Yönetimi teknik direktör Mustafa Er’in geleceğini önümüzdeki hafta karara bağlayacak. Yönetim bu süre zarfında gelecek sezonun yol haritasını belirleyecek ve ardından genç teknik adamla yüz yüze görüşme gerçekleştirecek.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2022 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2022 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er zirvesi bir hafta sonra

Genç teknik adamın kaderi ve kulübün yeni yol haritası şekilleniyor.

YÖNETİMDE SESSİZLİK VAR

Bursaspor’da teknik direktör Mustafa Er’in geleceği önümüzdeki hafta yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından çözüme kavuşturulacak. Genç teknik adam son basın toplantısında, küme düşmenin yarattığı kötü psikolojiden dolayı sağlıklı düşünemediğini açıklamıştı. Yönetim de Mustafa Er’le önümüzdeki sezon devam edip etmeme konusunu önce kendi içinde ele alacak sonrasında da çıkacak karara göre genç teknik adamla yüz yüze temas kuracak. Bursaspor Yönetimi’nde Mustafa Er konusunda şu an için sessizlik hakim.

YOL HARİTASI BELİRLENECEK

Bursaspor Yönetimi Ömer Furkan Banaz’ın başkanlığında gelecek hafta salı günü yapılacak toplantıya kadar bazı konuları netleştirmeye çalışacak. Öncelikli konu yeni sezon kadrosunda hangi oyuncuların yer alacağı. Yönetim buradan çıkacak veriye göre yol haritasını belirleyecek. Takımdan gidecek ve kalacaklar, transfer tahtasının son durumu, hangi dosyaların tahtaya gireceği bu toplantıya kadar şekillendirilmeye çalışılacak. Yönetim ayrıca son toplantıda önceki süreçteki gibi her hafta salı günü bir araya gelinmesini kararlaştırdı. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.