Hava Durumu

Ne arayan var ne de soran!

Bursaspor’da oyuncular birer birer sözleşmelerini feshederken, yeni sezonun kadrosundaki belirsizlik sürüyor. Takımın tecrübelileri olarak gösterilen dört futbolcunun yönetimin kendilerine sunduğu teklife olumlu ya da olumsuz yanıt vermedikleri ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2022 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2022 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ne arayan var ne de soran!

Haber: Süha GÜRSOY

Bursaspor’da yeni sezonun kadrosundaki belirsizlik sürüyor.

BİZ DÜŞÜRDÜK BİZ ÇIKARALIM

Yönetim Spor Toto 1. Lig’den TFF 2. Lig’e düşülmesinin ardından yaptığı açıklamada takımın tecrübeli oyuncularının önümüzdeki yıl da kadroda kalmak istediklerini ve “Biz düşürdük, biz çıkaralım” dediklerini ifade etmişti. Ancak mevcut durum bunun tam tersini işaret ediyor. Genç ve tecrübeliler birer bir sözleşmelerini feshederek takımdan ayrılırken, halen kadroda bulunan tecrübelilerin yönetimin kendilerine sunduğu teklife olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapmadığı ortaya çıktı.

MEHMET’İN 6 GÜNÜ KALDI

Bursaspor’da takımın tecrübeli oyuncuları olarak gösterilen futbolculardan Hasan Ayaroğlu ve Enver Cenk Şahin’in 2023, Kubilay Sönmez’in 2024, Mehmet Erdem Uğurlu’nun da 30 Haziran 2022’de sözleşmesi sona erecek. Bu oyunculardan şu ana kadar kulübe geri dönüş yapan olmadı.

Söz konusu futbolcular da takımdan ayrılırsa Bursaspor önümüzdeki sezon tamamen genç ağırlıklı kadroyla yoluna devam edecek. Kadrodaki en tecrübeli isim sözleşmesi 2024’te sona erecek Vakıfköy orijinli 1997 doğumlu Furkan Emre Ünver olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.