Hava Durumu

Onuralp Bitim: Her şeyimizle savaşacağız!

7Days EuroCup final maçı öncesinde Frutti Extra Bursaspor son antrenmanını yaptı. Antrenman öncesi Yeşil Beyazlıların başarılı oyuncusu Onuralp Bitim duygularını Bursa Hakimiyet mikrofonlarına anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2022 23:04
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2022 23:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Onuralp Bitim: Her şeyimizle savaşacağız!

7Days EuroCup’ta İtalyan temsilcisi Virtus Segafredo Bologna ile yarın akşam saat 21.30’da final mücadelesinde karşılaşacak olan Frutti Extra Bursaspor son antrenmanını maçın oynanacağı salonda yaptı.

Potanın Timsahlarının başarılı oyuncusu Onuralp Bitim, Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’a antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

Bitim, “Burada olduğumuz için gerçekten çok mutluyum. Sezon başından beri hayal ettiğimiz, kesinlikle hak ettiğimiz yerdeyiz bunu söyleyebilirim. Bazıları için bu mucize gibi görülebilir ama ben gerçekten başından beri bu hikâyenin bir parçası olan bir kişi olarak söylüyorum. Biz burada olmayı en baştan beri hayal ettik ve burada olmak için çalıştık. O yüzden şu anda gerçekten çok mutluyuz ve yarın sahada da bu güzel sezonu en güzel şekilde taçlandırmak için savaşacağız.” ifadelerini kullandı.

Finale kadar güzel bir hikaye yazdıklarını belirten Bitim kupayı kazanınca ne hissedeceği sorusuna ise “Kesinlikle bununla ilgili konuşmak istemiyorum. Spor dünyasından birisi olarak hem aileden hem de tabi ki de yaptığım işten dolayı erken yaşta. Kupayı aldıktan sonra tüm düşüncelerimi belirteceğim. Şu bir gerçek kupa alınsa da alınmasa da ben bu takımla, kendimle, takım arkadaşlarımla, taraftarla ve herkesle gurur duyuyorum. Yarın da sonuç ne olursa olsun çok güzel bir hikaye yazdık ama her şeyimizle savaşacağız ve ondan sonra da kupayı aldıktan sonra gerisinin ne olacağı hiç önemli değil. O anki duygular kesinlikle yeterli olacaktır” yanıtını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.