Hava Durumu

Pedro: Final maçına çıkacağız

Denizlispor galibiyetinin kendileri için önemine vurgu yapan Joao Pedro, “Manisa FK bizim için kesinlikle bir final maçı ve kazanmak için oynayacağız.” sözleriyle iddialarını ortaya koydu. 

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2022 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2022 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pedro: Final maçına çıkacağız

Alaskarov’un attığı golün hazırlayıcısı Portekizli krampon Manisa FK mücadelesine dikkat çekti.

KÖTÜ ŞEYLERİ GÖRMEYELİM

Bursaspor’da Namık Alaskarov’un Denizlispor karşısında galibiyeti getiren golün asistini yapan Joao Pedro kalan tüm maçları final niteliğinde kabul ettiklerini, Manisa FK mücadelesinin bunlar içinde en önemlisi olduğunu söyledi. Portekizli futbolcu, “En önemlisi kazanmış olmamız. Tüm maçlar final niteliğinde. Joao Pedro olarak her zaman işimi yapacağım ve daha iyisini yapmaya çalışacağım. Futbolda her şey var. Belli pozisyonları kaçırabiliyorsunuz. Biz her zaman iyi şeylere odaklanalım. Kötü olan şeyleri görmeyelim ve bu şekilde de takıma katkı veriyor olalım.” dedi.

ATAK OYUN OYNAYACAĞIZ

Portekizli futbolcu açıklamalarını “Manisa FK bizim için kesinlikle bir final maçı ve kazanmak için oynayacağız. Sürekli bununla alakalı çalışmalar yapıyoruz. Daha da iyiye gidiyoruz. Biz atak oyun oynayacağız. Gol bulma anlamında bir oyun oynayacağız ve umarım Manisa maçını da kazanacağız.” sözleriyle sürdürdü. Yeşil Beyazlı taraftara övgüler yağdıran Portekizli krampon, “Onlar için her şeyi yapacağız. Bizim için de çok önemli. Hayat budur ve birbirimizi mutlu etmek zorundayız. Kazanmak için oynayacağız ve bunun için ne gerekiyorsa yapacağız.” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.