Hava Durumu

Sakder'den, Frutti Extra Bursaspor'a kutlama!

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder, EuroCup 7 Days son 16 turunda Sloven rakibi Cedevita Olimpija takımını eleyerek yarı finale yükselen Frutti Extra Bursaspor takımını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2022 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2022 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sakder'den, Frutti Extra Bursaspor'a kutlama!

Bursaspor Futbol takımının sıkıntılı günler yaşadığı bu dönemde Frutti Extra Bursaspor Basketbol takımının elde ettiği bu başarının camiaya büyük moral verdiğini kaydeden Galip Sakder şunları söyledi.

‘’BU BAŞARI ALKIŞLANIR ‘’

‘’Basketbol takımımızın deplasmanda  Celevita Olimpija’yı yenerek  yarı finale  yükselmesi  tüm Bursaspor camiasını ve kamu oyunu son derece mutlu etmiştir.  Öncelikle futbol takımımızın  kritik günler yaşadığı bu dönemde   Furitti Extra Bursaspor Basketbol takımımızın içinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayında elde ettiği bu başarı yüreklere su serpmiş yüzleri güldürmüştür..Son saniyelere kadar  milyonlarca  basketbolsever’in nefeslerini tutarak  izlediği  bu maçı kazanan Furitti Extra Bursaspor Basketbol takımımızın Türkiye’nin gündemine oturması camiamız adına çok önemlidir.’’

 ‘’ FUTBOL  TAKIMIMIZA İTİCİ GÜÇ OLACAK ‘’

Maçtan sonra  Levent Kızıl, Ömer Kızıl ve Başkan Sezer Sezgin‘i arayarak kutladığını ve bu başarıdan dolayı Divan Kurulu adına kendilerine teşekkür ettiğini açıklayan Galip Sakder ;

’ Bundan sonraki rakip Andorra .Rakibimizi eleyerek  finale  yükseleceğimize olan inancım tamdır. Basketbol takımımızın bu başarısı  futbol takımımız için de itici güç olacaktır.  Futbol takımımız da son dört maçını kazanarak ligte tutunacaktır.’’  diyerek görüşlerini açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.