Hava Durumu

TBF Yönetim Kurulu Üyesi Dinçer'den Frutti Extra Bursaspor'a övgü!

Basketbolun lider şehirlerinden Bursa son dönemde şehrin kulüplerinin elde ettiği derecelerle adeta küllerinden yeninden doğuyor. Geçmiş yıllarda özellikle TOFAŞ ile hem Türkiye basketbol liginde hem de Avrupa'da söz sahibi olan Bursa, temsilcilerinin son dönemde yakaladığı başarılarla gururlanmaya decam ediyor. Frutti Extra Bursaspor'un 7Days EuroCup'ta finale yükselmesi şehirde büyük sevince neden olurken, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Dinçer de elde edilen başarının herkesi mutlu ettiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2022 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2022 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TBF Yönetim Kurulu Üyesi Dinçer'den Frutti Extra Bursaspor'a övgü!

Frutti Extra Bursaspor'un önemli rakipleri geçerek tarihi bir başarı elde ettiğinin altını çizen Dinçer, 'Bursa basketbolda özlenen günlere doğru hızla ilerliyor. EuroCup'ta final oynamak hiç de kolay değil ve Frutti Extra Bursaspor da küçümsenmeyecek bir başarı elde etti. Ligde de önemli işlere imza atan yeşil beyazlılar, tarihinde ilk kez play-off oynayacak. Bu başarısını Avrupa'ya da taşıyan Frutti Extra Bursaspor, EuroCup'ta finale yükseldi. Temsilcimizin başarılı performansını Bologna ile oynayacağı final maçında da sürdüreceğini ve Bursa'ya Avrupa kupası sevinci yaşatacağına inanıyorum. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum. Kalbimiz ve dualarımız onlarla olacak' diye konuştu.

Frutti Extra Bursa kadar şehrin diğer ekiplerinin de bu sezon başarılı bir performans sergilediğini belirten TBF Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Dinçer, 'Bir diğer temsilcimiz TOFAŞ da FIBA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayarak Avrupa'da yüzümüzü güldürdü. Ben TOFAŞ'ı da başarılı performansı nedeniyle kutluyorum. Ayrıca Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde ilk kez mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor da play-off oynamayı başardı. Bursa'ya 15 yıl sonra kadınlarda Süper Lig heyecanı yaşatan Bursa Büyükşehir Belediyespor ayrıca başarılı performansıyla Türkiye Kupası'nda da yer aldı. Türkiye Basketbol Ligi'nde Finalspor, kötü başladığı sezonda son haftalardaki başarılı performansıyla play-off potasına yaklaştı. Akran Gemlik Basketbol da play-off hattına yakın bir noktada sezonu tamamlayacak. Bu nedenle başarılı bir sezon yaşadığımız tüm takımlarımızı da tebrik ediyorum. Tabii ki ayrıca ülkemize FIBA Avrupa Kupası'nda şampiyon olarak büyük mutluluk yaşatan Bahçeşehir Koleji'ni de unutmamak lazım. Hem Bahçeşehir Koleji'ni kutluyorum hem de Euroleague'de Dörtlü Final'e kalan Anadolu Efes'e başarılar diliyorum' şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.