Hava Durumu

Tek çare kazanmak Timsah!

Spor Toto 1. Lig’de bitime iki hafta kala Bursaspor yine tarihi bir maça çıkacak. Yeşil Beyazlılar kazanmaktan başka çaresi olmadığı mücadelede Bandırmaspor’la deplasmanda karşılaşacak. Saat 16.00’da başlayacak maçı Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2022 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2022 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tek çare kazanmak Timsah!

Spor Toto 1. Lig’de düşmeme mücadelesi veren Bursaspor bugün deplasmanda Bandırmaspor’la karşılaşacak.

MUSTAFA ER 3 PUANI AŞILADI

Yeşil Beyazlılar’da tek hedef ligde kalma yolunda elde edilecek hayati derecedeki 3 puana ulaşmak. Teknik direktör Mustafa Er oyuncularını zorlu karşılaşmaya bu parolayla hazırladı. Hata yapma lüksleri olmadığını futbolcularına aşılayan genç teknik adam, elde edecekleri 3 puanla ligin son haftasında oynanacak Menemenspor maçında iddialarını korur bir şekilde sahaya çıkmak zorunda olduklarını futbolcularının zihinlerine kazıdı.

RAKİP PLAY-OFF’U GARANTİLEDİ

Bursaspor’un rakibi Bandırmaspor play-off’a kalmayı garantiledi. Herhangi bir iddiası bulunmayan rakibi karşısında Bursaspor’un ciddiyeti bir an olsun elden bırakmaması gerekiyor. Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanacak maç saat 16.00’da başlayacak. Mücadeleyi FIFA hakemi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Yeşil Beyazlılar’da kart cezası sona eren Mert Yılmaz’ın kadroya alınması bekleniyor. Spor Toto 1. Lig’de bu hafta da tüm maçlar aynı saatte başlayacak. Maç TRT Spor ve BeIN Sports 2’den ekranla gelecek. TRT Spor’un internet sitesinden kesintisiz yayınlanacak. 

EŞİTLİK HAKİM

Bursaspor’la Bandırmaspor bugüne kadar 5 kez birbirlerine rakip oldu. İki takım da ikişer kez kazandı. Bir maçta taraflar eşitliği bozamadı. Bursaspor attığı 7 gole karşın kalesinde de 7 gol gördü. Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan maçı Bandırmaspor deplasmanda 1-0 kazanmıştı.

BİTİGEN’LE İLK KEZ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Spor Toto 1. Lig’de 37’nci hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıklarken, Bursaspor’un deplasmanda Bandırmaspor’la oynayacağı maçı Abdulkadir Bitigen’in yöneteceğini duyurdu. Bitigen bugüne kadar Bursaspor’un maçında düdük çalmadı. Bandırmaspor ise Abdulkadir Bitigen’in yönettiği 2 maçta bir beraberlik çıkardı, bir kez de sahadan yenik ayrıldı.

SINIRDA 7 OYUNCU

Bursaspor’da Bandırmaspor’la oynanılacak maç öncesinde kart sınırında bulunan toplam 7 oyuncu bulunuyor. Yeşil Beyazlılar’da Burak Altıparmak, Kubilay Sönmez, Tuğbey Akgün, Namık Alasgarov, Nicolas Zalazar, Joao Pedro veya Enver Cenk Şahin kart görmesi durumunda ligin son haftasındaki Menemenspor maçında cezalı duruma düşecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.