Hava Durumu

Timsah'ın umut yolculuğu: Hata şansımız kalmadı

Bursaspor yarın Manisa FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Yeşil Beyazlılar Manisa’ya giderken teknik direktör Mustafa Er Elton Acolatse’yi kadroya aldı. Oyuncularına seslenen genç teknik adam, “Hepinize ihtiyacım var. Herkes kendini hazır tutsun” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2022 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2022 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ın umut yolculuğu: Hata şansımız kalmadı

Lig’de kalma umutlarını her hafta yeni bir maça bırakan Bursaspor’da gözler Manisa FK ile yarın deplasmanda oynanılacak mücadeleye çevrildi.

ELTON KADROYA GİRDİ

Yeşil Beyazlılar zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı ve Manisa’ya gitti. Bursaspor’da sakatlıkları bulunan Onur Atasayar, Erhan Erentürk ve Deniz Aydın, kart cezalısı Mert Yılmaz ile kadro dışı kalan Reagy Ofosu kadroda bulunmuyor. Mustafa Er sakatlığını atlatan ve hafta boyunca takımla birlikte çalışan Elton Acolatse’yi de Mani-sa’ya götürdü. Tecrübeli futbolcu durumuna göre karşılaşmada forma giyecek. 

KENDİNİZİ HAZIR TUTUN

İstanbulspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle bir süredir takımın başında sahaya çıkamayan teknik direktör Mustafa Er Manisa FK maçıyla birlikte cezasını tamamlayacak. Pazar günü oynanacak maçta kulübede takımı yine antrenör Fatih Şen yönetecek. Mustafa Er’in Manisa FK karşısında da son haftalarda sahaya sürdüğü kadroyu bozmayacağı öğrenildi.

Oyunculara “Hepinize ihtiyacım var” diyen genç çalıştırıcının futbolcularına Bursa’dan ayrılmadan önce, “Herkesin hazır olacak. Hata şansımız kalmadı. Mental olarak kendinizi hazır tutun.” dediği ifade edildi. 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.