Hava Durumu

Trabzonspor'dan şok Batuhan Kör kararı!

Devre arasında Bursaspor'dan, Trabzonspor'a transfer olan Batuhan Kör'e kulüp tarafından "Kendine takım bul" dediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2022 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2022 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trabzonspor'dan şok Batuhan Kör kararı!

Bursaspor’dan Trabzonspor’a transfer olan Batuhan Kör umduğunu bulamadı. Genç futbolcu satış listesine konuldu. Batuhan kendisine kulüp bulamazsa kiralık olarak başka kulüplere gönderilecek.

KEREM VE TAHA KALDI

Geçen sezon ara transfer döneminde Trabzonspor’a transfer olan Kerem Şen, Taha Altıkardeş ve Batuhan Kör’ün akıbeti belli oldu. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın yönetime verdiği rapor doğrultusunda Batuhan Kör’ün iyi bir teklif gelmesi durumunda satılması, bu mümkün olmazsa kiralanması kararlaştırıldı. Kerem Şen ile Taha Altıkardeş’i takımda tutan Avcı böylelikle Batuhan Kör’ü kadroda düşünmediğini net bir şekilde ortaya koydu.

SOSYAL MEDYA ETKİSİ

Bursaspor’dan Trabzonspor’a giden üç futbolcu da Bordo Mavili takımda şu ana kadar süre almadı. Batuhan Kör bu süreçte antrenmanlarda da istenilen seviyeye çıkamadı. Batuhan Kör’ün takımdan gönderilmesinde özellikle Trabzonspor taraftarının tepkisini çeken sosyal medya paylaşımlarının etkili olduğu belirtiliyor. Ümit Milli Takım forması da giyen 21 yaşındaki futbolcu Bursaspor’da 3 sezonda oynadığı 58 maçta 16 gol atma başarısı göstermişti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.