Hava Durumu

Uğur Kaan’ın bonservisi istendi

Bursaspor, Uğur Kaan Yıldız için Fenerbahçe’ye resmi transfer teklifini yaptı. Yeşil Beyazlılar geçen yıl kiralık forma giyen genç oyuncunun sözleşmesinde yazan satın alma opsiyonu hakkını kullanarak Sarı Lacivertliler’den bonservisini talep etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2022 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2022 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uğur Kaan’ın bonservisi istendi

|HABER| Süha GÜRSOY

İlk kez Bursa Hakimiyet’in Türkiye gündemine getirdiği Fenerbahçeli Uğur Kaan Yıldız ve Bursasporlu Hamza Baran Arıkan transferinin detaylarına yine Bursa Hakimiyet ulaştı.

SÖZLEŞMEDEKİ MADDEYİ KULLANDI

Transfer tahtası kapalı olduğundan kadrosunu güçlendiremeyen Bursaspor, geçen yıl kiralık olarak forma giyen Uğur Kaan Yıldız için Fenerbahçe’den bonservis talebinde bulundu. Oyuncunun sözleşmesinde yazan ‘Satın alma opsiyonu’ hakkını kullanmak istediğini Sarı Lacivertli yönetime ileten Yeşil Beyazlı yönetim resmi teklifini yaptı ve beklemeye başladı. 

TAKAS ARTI PARA KONUŞULUYOR

Fenerbahçe cephesi de Bursaspor’dan Hamza Baran Arıkan’ın bonservisini talep etti. İki kulüp arasında oyuncuların takası dışında parasal konularda da anlaşma sağlanması halinde transfer netleşecek. Bursaspor Fenerbahçe’yle Uğur Kaan Yıldız için el sıkıştıktan sonra bu kez oyuncuyla görüşme gerçekleştirecek. İki kulüp arasındaki görüşmelerin önümüzdeki hafta şekillenmesi hedefleniyor. Uğur Kaan Yıldız Fenerbahçe’nin yeni sezon hazırlık kampında bulunuyor. Genç futbolcu anlaşma sağlandıktan sonra Bursa’ya gelecek.  
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.