Hava Durumu

Uğur Kaan Yıldız: Ağlamasınlar hep sevinsinler!

Bursaspor’un Ümraniyespor karşısında elde ettiği galibiyeti getiren golün sahibi Uğur Kaan Yıldız o an yaşadıklarını anlattı. Kariyerinin ligdeki ilk resmi golünü kaydeden genç krampon, “Attığım golden sonra ne yaşayacağımı bilemedim. Sevinenler, ağlayanlar olmuş ama ağlamasınlar hep sevinsinler.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2022 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2022 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uğur Kaan Yıldız: Ağlamasınlar hep sevinsinler!

Sezon başında Fenerbahçe’den Burak Kapacak’ın transferine karşılık kiralık transfer edilen Uğur Kaan Yıldız profesyonel kariyerindeki ilk golünü Ümraniyespor karısında galibiyeti getirerek attı.

HER ZAMAN HAZIR OLMALIYIZ

90+4’üncü dakikada ağları sarsan 19 yaşındaki futbolcu o an yaşadıklarını paylaştı. Uğur Kaan Yıldız, “Biz genç oyuncu gibi görünsek de her zaman hazır olmak durumundayız. Ne zaman şans geleceği belli olmuyor. Bana da şans geldi iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. İyi bir seri yakaladık. Attığım golden sonra ne yaşayacağımı bilemedim. Sevininler, ağlayan olmuş, ama ağlamasınlar hep sevinsinler. İnşallah sezon sonunda bu takımı ligde tutacağız.” dedi.

BİZ GETİRDİK, BİZ ÇIKARACAĞIZ

Gelecek planlarını konuşmanın erken olduğunu, sadece takımı ligde tutmaya odaklandıklarını söyleyen Uğur Kaan, “Performansımla ilgili takdiri sizlere bırakıyorum. Elimden geleni yapmak için buradayım. O yüzden geldim bu takıma. Sezon sonunda da gülen taraf biz olacağız. Takımda kiralık bir oyuncuyum. Gelecekle ilgili planlamayı sezon sonunda yaparız. Tek hedefimiz ligde kalmak. Onun için uğraşıyoruz. Biz elimizden gelen her şeyi yapmak zorundayız. Bu takımı buraya biz getirdik. Biz çıkaracağız. Bandırma maçı da zor olacak. Taraftar yanımızdaydı. Orada olamayabilirler ama onların desteğini hissetmek gerçekten çok önemli.” ifadelerini kullandı.

-bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.