Hava Durumu

Bursaspor'da Yiğit Fidan sözleşmesini feshetti

Bursaspor’da geçen sezon sergilediği performansla takımın önemli isimlerinden biri haline gelen Yiğit Fidan sözleşmesini tek taraflı feshetti. Öte yandan alacağının tahsiliyle ilgili 24 Mayıs'a kadar kulübe süre verilen Yiğit Fidan ile ilgili olarak 27 Mayıs'ta göreve başlayan Enes Çelik yönetimine bilgi verilmediği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 14:05
Kaynak: Süha Gürsoy
Bursaspor'da Yiğit Fidan sözleşmesini feshetti

Yiğit Fidan’ın Yeşil Beyazlı kulüple 31 Mayıs 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyordu.

19 yaşındaki futbolcunun mukavelesinde yazan ödeme tarihinde gerekli alacağını tahsil edemediği için sözleşmesini feshettiği öğrenildi.

Bursaspor Yönetimi’nin bir süredir genç futbolcu ve ailesiyle yaptığı takımda kalması yönündeki görüşmelerden sonuç çıkmadı.

Yiğit Fidan geçen sezon Bursaspor A Takımı’nda 31 maçta forma giyerken, 2494 dakika sahada kaldı.

Genç krampon takımı adına da bir gol kaydetti. U19 Milli Takımı’nda da oynayan Yiğit Fidan 11 maçta Ay Yıldızlı formayı terletti.

YÖNETİME BİLGİ VERİLMEDİ

Yiğit Fidan’ın Bursaspor’dan alacağını tahsil etmesi için kulübe verdiği sürenin 24 Mayıs’ta dolduğu bildirildi.

26 Mayıs’taki kongreyle göreve gelen Enes Çelik Yönetimi mazbatasını 27 Mayıs’ta aldı. Başkan Enes Çelik’in 22 Mayıs’ta Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in Türkiye Şampiyonluğunu kazanan U17 Takımı’nı tebrik için Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri geldiği gün kulüpte olduğu ve kendisine Çağatay Yılmaz’ın alacağıyla ilgili bilgi verildiği ve bu ödemenin hemen yapıldığı, ancak Yiğit Fidan’la ilgili bir bilgi paylaşımının gerçekleşmediği ifade edildi.

Kaynak: Süha Gürsoy

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.