Hava Durumu

Dünyanın dikkat kesildiği zirvede 'Netanyahu' karmaşası

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı ve dünyanın kilitlendiği Gazze zirvesiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Mısır, zirveye İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun da katılacağını öne sürdü. Ancak kısa süre sonra İsrail, Mısır'ın iddiasını yalanladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2025 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2025 14:25
Kaynak: MyNet
Dünyanın dikkat kesildiği zirvede 'Netanyahu' karmaşası

Bugün dünya Gazze'de ateşkesi konuşuyor. Geçtiğimiz günlerde İsrail ile Hamas arasındaki ateşkes anlaşmasının ardından bugün hem İsrail'de hem Mısır'da hareketlilik yaşanıyor.

ERDOĞAN DA KONUŞMA GERÇEKLEŞTİRECEK

Mısır'ın Şarm el-Şeyh kentinde bugün, Gazze’de varılan ateşkes mutabakatına ilişkin"Barış için Şarm el-Şeyh Zirvesi" toplanıyor. Birçok dünya liderinin katılacağı zirvede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da konuşma gerçekleştirmesi bekleniyor.

MISIR "NETANYAHU DA KATILACAK" DEDİ

Mısır Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü, zirveye İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu da katılacağını duyurdu.

İSRAİL YALANLADI

Ancak İsrail, Netanyahu'nun zirveye katılmayacağını açıkladı.

TRUMP ÖNCE İSRAİL'E GİTTİ

Öte yandan ABD Başkanı Donald Trump bugün İsrail'e ziyaret gerçekleştirdi.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.