Hava Durumu

Zelenski'den övgü dolu sözler: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a minnettarım

Türkiye, Ukrayna'daki savaşta arabulucu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Anlaşmaların uygulanması, Türkiye ve Ukrayna'yı güçlendirecek. Bu müzakereler ve destek için minnettarım" sözlerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2022 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2022 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zelenski'den övgü dolu sözler: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a minnettarım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Ukrayna'nın Lviv kentine giderek Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir araya geldi. Zelenskiy, Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu.

"HARKOV VE ÇEVRESİNİ HİMAYE ALTINA ALMAYA GÖNÜLLÜ OLMASINA MİNNETTARIM"

Görüşmede güvenlik, savunma, diplomasi, ekonomi ve enerji konularını ele aldıklarını kaydeden Zelenski, "Savaştan sonra ülkemizin yeniden inşasını görüştük. Harkov ve çevresini himaye altına almaya gönüllü olmasına minnettarım" ifadelerini kullandı.

"ANLAŞMALARIN UYGULANMASI TÜRKİYE VE UKRAYNA'YI GÜÇLENDİRECEK"

Türkiye ile Ukrayna arasında altyapı inşası konusunda anlaşmaların imzalandığını dile getiren Zelenskiy, "Anlaşmaların uygulanması, Türkiye ve Ukrayna'yı güçlendirecek. Bu müzakereler ve destek için minnettarım" açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.