Hava Durumu

Bursa Beşevler'de icradan satılık 408 m² ofis!

Bursa 7. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre; Nilüfer İlçesi Beşevler Mahallesi'nde bulunan 408 m² ofis 2 milyon 856 bin bin TL muhammen bedel ile açık artırmadan satılacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2022 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2022 09:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Beşevler'de icradan satılık 408 m² ofis!

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre;  Bursa İl, Nilüfer İlçe, 327 Ada, 2 Parsel, BEŞEVLER Mahalle, 23 Nolu Bağımsız Bölüm, taşınmazın bulunduğu ana gayrimenkul Bursa nın önemli arterlerinden olan Orhaneli Kavşağı yakınında yer alan taşınmaz Oteller, AVM ler ve Rezidansların yoğun olduğu ticari taşınmazların hızla değer kazandığı bir bölgede yer almaktadır. Borçluya ait taşınmazın yer aldığı ana gayrimenkul tek bloktan oluşan çevre düzenlemesi tamamlanmış açık ve kapalı otoparkı mevcut binada yer almaktadır. Söz konusu bina; 2 Bodrum Kat + Zemin Kat + 6 Normal Kat + Çatı Kat olmak üzere toplam 9 katlı betonarme karkas sistemde inşa edilmiştir. Taşınmazın bodrum katları kapalı otopark ile dükkan, zemin kat ve normal katları ofis olarak kullanılan taşınmazın dış cephesi silikon cam giydirme cepheli ve alüminyum kompozit panel kaplıdır. Dış cephe kat aralarında dekoratif dış cephe detayları ve asimetrik beyaz panelli dekoratif güneş kırıcılar mevcut olup 2 adet insan asansörü bulunmaktadır.Keşif tarihinde borçluya ait taşınmaz incelenmiş olup halihazırda kiracı "Bereket Sigorta" ticari işletmesi tarafından kullanıldığı gözlemlenmiştir. Taşınmazın ön cephesi kuzey yönünde Yıldırım Caddesine cepheli olup ofis ana girişinin üst sağ arka kısmında yer almaktadır. Ofis vasıflı taşınmazın halihazırda giriş holü, 2 oda, toplantı odası, depo alanı, mutfak, wc ve teras bölümünden oluştuğu gözlemlenmiştir. Taşınmazın giriş kapısı çelik kapılı, duvarları alçı sıvalı ve saten boyalı, mutfağın zemini seramik, hol ve odaların zemini laminant parke kaplıdır. Odaların cam bölme duvar ile ayrıldığı gözlemlenmiş olup oda kapıları beyaz lake boyalıdır. Pencereleri silikon cam giydirme cepheli olan taşınmazın asma tavanı bulunmaktadır. Mutfakta alt üst hazır kapaklı dolap mevcut olup tezgah mermerdir. Islak hacimlerin (lavabo, wc) zemini ve duvarları tamamen seramik kaplı olup dolap ve asma klozet bulunmaktadır. Taşınmazda merkezi klima sistemi mevcut olup ısıtma ve soğutma klima ile sağlanmaktadır. Bilirkişi Heyetimizce yapılan proje incelemesinde ortak alanda yer alan engelli wc ve kat holü kısmının bir bölümünün fiiliyatta 23 Nolu Bağ. Bölümün (ofis) kullanım alanında kalmakta olduğu anlaşılmaktadır. Kıymet takdirine konu taşınmazın onaylı mimari projesine göre kullanılabilir yaklaşık net alanı 118,00 m², brüt alanı 211,00 m² dir. Genellikle ticari amaçlı kullanılan ayrık nizam 7-8 katlı binaların bulunduğu bir mahallede yer alan borçluya ait taşınmaz Bursa şehir merkezine uzak konumda yer almaktadır.

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.