Hava Durumu

Kurban Bayramı için 6 bin 700 kişiye ek istihdam!

Hediyelik ve İkramlık pazarı 2022 Ramazan Bayramı’nda büyüdüğü belirtilirken Ülker, yaklaşan Kurban Bayramı için 6 bin 700 kişiye ek istihdam sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2022 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2022 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kurban Bayramı için 6 bin 700 kişiye ek istihdam!

2021 yılında Türkiye bayramlık çikolata ve şekerleme pazar büyüklüğünün yaklaşık 35 bin ton ve 1,1 milyar TL’ye ulaştığını söyleyen Ülker Pazarlama Üst Yöneticisi (CMO) Mustafa Kabakçı, “Bu dönemde artan talebe en iyi şekilde hazırlanabilmek, tüketicilerimize daha iyi hizmet vermek için 6 bin 700 kişiye ilave Istihdam sağladık” dedi. 

Kabakçı çikolata ve şekerleme alırken saklama koşulları açısından tüketicilerin dikkat etmesi gereken noktalar hakkında da şu bilgileri aktardı:

“Çikolata ve şekerlemenin üretim aşamasında izlenen yöntemler büyük önem taşıyor. Tüketicilerin saklama koşulları da ürünlerin lezzeti söz konusu olduğunda bir o kadar önemli hale geliyor. İkramlık şekerlemenin 30 derecenin altında, güneş görmeyen serin ortamda saklanması gerekiyor. Çikolatanın ambalajı, ürünün nefasetini koruması ve yeme deneyimi açısından önemli bir unsur. Ambalaj ürünü çok iyi kapatmalı ve sarmalı, hava ve ışığa maruz kalmasını engellemeli. Çikolatanın yüzeyinin parlak ve pürüzsüz olması, ağızda kolayca erimesi önemli. Çikolatada bulunan kakao yağı çok özel ve hassas kristal bir yapıya sahip, bu yüzden 18-22 derecede, serin bir ortamda saklanması yeterli. Buzdolabına konmaması gerekir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.