Hava Durumu

Osmangazi Köprüsü yerine feribotu kullananlara...

Osmangazi Köprüsünün açılmasıyla birlikte Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan arabalı vapur şirketlerinden İstanbullines, köprü ile rekabete girerek Eskihisar-Yalova arabalı vapurunu kullanmak isteyenlere döner-ayran ikramı yapıyor. 

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 22:49
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 22:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Osmangazi Köprüsü yerine feribotu kullananlara...
Yaklaşık 2 hafta önce açılan Osmangazi Köprüsü ile birlikte rekabete giren arabalı vapur firmalarından İstanbullines, arabalı vapur ile Eskihisar’dan Yalova’ya gitmek isteyen müşterilerine başta Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden olan ‘döner-ayran’ olmak üzere, geleneksel Türk tatlılarını da içeren ikram menüleri hazırladı.

İstanbullines Genel Müdürü Kemal Gündüz, İstanbullines’ın sunduğu hizmetlerin sadece yolcu taşımacılığı ile sınırlı kalmadığını, hedeflerinin yeni model lüks ve konforlu feribotlarda misafirlerinin mola verebilecekleri, dinlenebilecekleri ve yolculuklarına keyifle devam edebilecekleri bir ortam sunmak olduğunu belirtti.

Gündüz, “İstanbullines olarak misafirlerimize sunacağımız geleneksel Türk yemeklerinden oluşan ikram menülerimiz olacak. Sunduğumuz bu ikram menülerinden herkes dilediğini seçebilecek. Bugüne kadar sunduğumuz kaliteli hizmet anlayışımızı bundan sonra da hayata geçireceğimiz yeni kampanyalarla devam ettireceğiz. İlk olarak herkesin keyifle yediği döner-ayran sunumuyla başladık. İlerleyen dönemde hem aileler, hem çocuklar hem kurumsal müşterilerimiz için farklı ve keyifli çalışmalarımız olacak” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.