Hava Durumu

Pegasus’tan yeni iptal kararı: 9 ülkeye uçuşlar nisan sonu kadar durduruldu

Pegasus Hava Yolları, güvenlik riskleri nedeniyle İran, Irak, Ürdün ve Körfez ülkelerinin de aralarında bulunduğu 9 ülkeye uçuş iptallerini uzattığını duyurdu. Gidiş seferleri 30 Nisan, dönüşler ise 1 Mayıs tarihine kadar durduruldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2026 19:58
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2026 19:55
Kaynak: Haber Merkezi
Pegasus’tan yeni iptal kararı: 9 ülkeye uçuşlar nisan sonu kadar durduruldu

Pegasus Hava Yolları, hava sahasında yaşanan güvenlik riskleri nedeniyle İran, Irak, Ürdün, Lübnan, Kuveyt, Bahreyn, Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne yapılan uçuşların iptal süresinin uzatıldığını duyurdu.

Şirketin internet sitesinden yapılan duyuruda, "İran, Irak (Bağdat, Erbil, Süleymaniye, Basra), Ürdün (Amman), Lübnan (Beyrut), Kuveyt, Bahreyn, Katar, (Doha) Suudi Arabistan (Dammam, Riyad), Birleşik Arap Emirlikleri (Dubai, Abu Dabi, Sharjah) uçuşlarımızın gidişleri 30 Nisan'a, dönüşleri 1 Mayıs'a kadar olan seferlerimiz iptal edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Duyuruda, bu tarihlerde bileti olan yolculara iptal, kesintisiz iade, tarih ve sefer değişikliği hakkı tanındığı belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.