Hava Durumu

Şeker fiyatlarına zam geldi!

Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü (Türkşeker), şekere zam yaptı. Peki, Şeker fiyatları ne kadar oldu? Toz şekere ne kadar zam geldi? 1 kg şeker kaç lira oldu? 5 kg şeker fiyatı ne kadar? 50 kg şeker kaç lira? İşte Türkşeker fiyatları...

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2022 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2022 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şeker fiyatlarına zam geldi!

Şeker zammı gündem konusu olmuş durumda! Türkşeker, Tarım Kredi için 50 kilogramlık kristal şekerin fabrika satış fiyatına yüzde 67, diğer marketlere verilen şekere yüzde 37 zam yaptı. Şekere yapılan zammın ardından 1 kg, 5 kg ve 50 kg şeker fiyatlarını araştırılıyor. Peki, Şeker fiyatları ne kadar oldu? Toz şekere ne kadar zam geldi? 1 kg şeker kaç lira oldu? 5 kg şeker fiyatı ne kadar? 50 kg şeker kaç lira? İşte Türkşeker fiyatları!

TOZ ŞEKERE NE KADAR ZAM GELDİ?

Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü, Tarım Kredi ve bazı marketlere ucuza sattığı şekere yüzde 67, diğerlerine yüzde 37 zam kararı aldı.

ŞEKER FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Türkşeker'den yapılan açıklamada, "50 kilogramlık polipropilen torbada ambalajlı kristal şekerin fabrika çıkış satış fiyatı, halkımızın market raflarından kristal şekere uygun fiyata erişimini teminen 27.06.2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkşeker Tarım ve Gıda Sanayi A.Ş. ve Tarım Kredi Birlik A.Ş. için KDV hariç 13 TL/kg, diğer tüm müşterilerimiz için KDV hariç 15 TL/kg olarak yeniden belirlenmiştir" ifadeleri kullanıldı.

1 KG ŞEKER FİYATI

Tarım Kredi Birlik A.Ş. için KDV hariç13 TL/kg,

Diğer tüm marketler için KDV hariç 15 TL/kg

50 KG ŞEKER FİYATI

Tarım Kredi marketlere 390 TL’den 650 TL’ye,

Diğerleri için 550 TL’den 750 TL’ye çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.