Hava Durumu

Tarım Kredi marketi reyonunda fiyatlar 3'e katlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2021 yılının ekim ayında Tarım Kredi marketine gidip alışveriş yaptığı ve poz verdiği reyondaki fiyatlar 1 yıla yakın bir sürede neredeyse 3 katına ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2022 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2022 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tarım Kredi marketi reyonunda fiyatlar 3'e katlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 Ekim 2021 günü İstanbul Kısıklı'daki evinin yakınında yer alan Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasından alışveriş yapmış; "Tarım Kredi Kooperatiflerimizin gördüğünüz gibi buradaki market gerçekten çeşitli ürünler, kalite, fiyatlar noktasında gayet uygun. Gerçekten vatandaşlarımızın kesesine uygun fiyatların uygulandığı bir yer" ifadelerini kullanmıştı.

ZAMLARLA BİRLİKTE FİYATLAR UÇTU

Ancak son aylarda art arda gelen zamlar, hayat pahalılığı, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) geçtiğimiz hafta içinde açıkladığı yıllık enflasyonun yüzde 79,60 ile son 20 yılın rekorunu kırması sonrası marketlerdeki fiyatlar da uçuşa geçti.

ÖNÜNDE POZ VERDİĞİ ÜRÜNLER 3 KAT ZAMLANDI

Sözcü'de yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz yıl market alışverişi sırasında, bisküvi, gofret ve kraker ürünlerinin yer aldığı reyonun önünde çekilen bir fotoğrafından yola çıkarak söz konusu ürünlerdeki son 10 aydaki fiyat hareketliliğini mercek altına alındı. Buna göre reyondaki ürünlerin fiyatlarının 10 ayda 3 kat arttığı belirlendi.

İşte Erdoğan'ın poz verdiği reyondaki ürünlerin fiyat değişimi:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.