Oluşturulma Tarihi: 27 Aralık 2021, Pazartesi 11:39
Mövenpick Otel'de gerçekleştirilen geleneksel Erdem Kaya Patent yılbaşı yemeği firma çalışanlarının geniş katılımıyla gerçekleşti.
Yılın yorgunluğunun atıldığı yemekte bir konuşma yapan Erdem Kaya Patent Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Kaya, "2021 yılı sektör açısından kolay bir yıl olmadı ama Erdem Kaya Patent olarak hedeflerimize yakın bir yıl geçirdik. Bu başarıda hepinizin imzası var. Tüm Erdem Kaya Patent Ailesi'ne mutlu, huzurlu, sağlıklı ve daha güzel yeni bir yıl dilerim" dedi. Gecede aynı zamanda grup şirketlerinden KOBİ'ler başta olmak üzere tüm işletmelere geniş bir yelpazede hizmetler sunan, Türkiye'de 9, dünyada 4 farklı ülkede şubeleri bulunan bir danışmanlık şirketi olan Sistem Global Danışmanlık'ın 25'inci yaşı kutlandı.
KARAOKE SÜRPRİZİ Birgül Ay Organizasyon'uyla gerçekleşen gecede yemek sonrası dj performansı ve karaoke sürprizi herkesi heyecanlandırdı. "Bizde ne yetenekler varmış!" dedirten performanslar sonunda eğlenceli bir geceye imza atan Erdem Kaya Patent çalışanları böylelikle yılın tüm stresini de atmış oldular.
Burcu Sanlı- Semat Mutlu- Nagihan Bayrak- Hilal Turan
Rahime Akbaş- Berna Ayas- Beyza Ece Aydın- Zekiye Menteş Özdemir- Gülşah Aslan Güngör- Esra Kösalı- Tuba Gülmez
Nur Yağcı Alan- Burcu Sanlı- Türkan Kaya- Neslihan Çapkın- Nagihan Bayrak- Hilal Turan
Volkan Okutan- Erdoğan Kolçak- Nur Yağcı Alan
Zeynep Soydemir- Burcu Sanlı-Türkan Kaya- Zekiye Menteş Özdemir- Birgül Uysal- Türkmen Uysal Filizci
Gülşah Arslan Güngör- Tuğba Öztürk- Berna Ayas- Gülhan Çiçek Bölükbaşı
Volkan Okutan- Erdoğan Kolçak- Nur Yağcı Alan
Birgül Uysal
Beyza Ece Aydı- Zekiye Menteş Özdemir- Gülşah Arslan Güngör- Esra Kösalı
Burcu Sanlı
Erdoğan Kolçak- Nur Yağcı Alan
Gökçe İlayda Cesur- Burçe Cesur
Gülşah Arslan Güngör
Hazal Üzülmez
Hilal Turan
Kübra Tunca Kaplan
Mehmet Oğuzer Aysal
Nagihan Bayrak
Necati Tuzlacı
Özleyiş Ardalı- Levent Bilek
Özleyiş Ardalı- Levent Bilek
Semat Mutlu
Tuğba Öztürk
Türkan- Erdem Kaya