Oluşturulma Tarihi: 20 Eylül 2021, Pazartesi 15:49
Keyifli geçen sohbetin ardından açıklamalarda bulunan TAD Başkan Yardımcısı Sibel İstanbullu, basın mensupları ile bir arada olmanın her zaman kendileri için büyük bir enerji sağladığını ifade etti. Kale İçi Otel'de gerçekleşen yeni dönemin ilk toplantısını, böylelikle bir arada gerçekleştirdiklerine işaret eden İstanbullu, "İlk yoğunlaşacağımız konu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı. Düşündüğümüz bir Cumhuriyet balomuz var, 27'si gibi planlıyoruz. Atatürkçü, iyi bir sanatçı çıkarmak istiyoruz" dedi.
Kale İçi Otel'de gerçekleşen yeni dönemin ilk toplantısını, böylelikle bir arada gerçekleştirdiklerine işaret eden İstanbullu, "İlk yoğunlaşacağımız konu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı. Düşündüğümüz bir Cumhuriyet balomuz var, 27'si gibi planlıyoruz. Atatürkçü, iyi bir sanatçı çıkarmak istiyoruz" dedi.
USTA MAGAZİNCİYE PLAKET TAD Bursa Şubesi üyeleri yeni dönemin ilk toplantısında Bursa magazin hayatının duayen ismi Recai Güler'e emekli olması nedeniyle "Üstün Hizmet" plaketi verdi. Törende konuşan TAD Başkan Yardımcısı Sibel İstanbullu, "Bursa'nın magazin denilince ilk akla gelen ismi olan Recai Güler'e hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Bugüne kadar bir kez dahi bizleri yalnız bırakmayan Güler'e ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.
TAD Bursa şubesi Başkan yardımcısı Sibel İstanbullu
Özlem Gürel
Zübeyde Umur
Sevinç Şen Önel
Sedef Sezer
Ayşegül Başparmak
Seda İli Özkan
Yasemin Mutlu
Sema Güzelkazaz
TAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa magazin hayatının duayen ismi Recai Güler'e emekli olması nedeniyle "Üstün Hizmet" plaketi verdi