Oluşturulma Tarihi: 29 Temmuz 2020, Çarşamba 18:34
6 yıldır birlikte olan oyuncu çift Barış Arduç ve Gupse Özay, nikâh masasına oturdu. Çift, sonbaharda yapmayı planladıkları düğünlerini pandemi nedeniyle ertelemişti. İkili, ani bir kararla Çeşme'de nikâh organize etti.
Çiftin, şahitleri tek davetlileri olurken nikâh töreni de tatil yaptıkları otelde gerçekleşti. Özay ve Arduç'un düğünü ise daha sonra yapma kararı aldığı öğrenildi. Çift, evlendikten sonra da Çeşme tatillerini sürdürecek.
Barış Arduç, daha önce evlilik iddialarına dair şunları söylemişti: "Günü geldiğinde haberiniz olur. Ben bu konuları çok konuşmayı sevmiyorum. Vakti geldiğinde paylaşırız. Mutluluk paylaştıkça çoğalan bir şeydir."
ÇİÇEĞİ BURNUNDA ÇİFTTEN İLK AÇIKLAMA Gupse Özay ve Barış Arduç'tan nikah sonrası basın mensuplarına açıklama yaptı. Gupse Özay, "Bayram yaklaşmıştı, bayramdan sonra da İstanbul'a dönecektik, hava da güzel, e hadi o zaman gel bir deneyelim dedik ve bir anda evlendik" ifadelerini kullandı. Barıi Arduç ise " Doğru zaman diyelim. Gönül isterdi ki sizi halayla karşılayalım ama malum pandemi. Artık bir kaç ay sonra sizi düğüne bekleriz" dedi.
Çift balayı içinde herhangi bir plan yapmadı. Arduç ve Özay, evlendikten sonrada Çeşme'de yazlıklarında tatil yapmayı sürdürecek.